IE3D opozorila!

A

abhi_kolkata

Guest
hi,

Jaz sem poskušal simulacijo temelji CPW strukturo očala.Spodaj, v upto IE3D 50 GHz.IE3D daje nekaj srednje opozorila - rek pristanišče faktorjem separacije, za pristanišča prevelika in kaže, da jaz bi zmanjšali razdaljo med pozitivnimi in negativnimi pristaniščih.

wat i bi morali storiti?v tem primeru, bi jaz prezreti opozorila ali da bi povzročila hudo nepravilnost pri rezultatih (hočem ckt. za delovanje upto da freq. natančno)

plz omeniti tudi razlog za to opozorilo in njihovo fizikalno pomen (tako da jaz ne ponovi iste napake naslednjič).

Ozemljeno specs CPW.:

Signalna linija širina: 50 mikronov
CPW končno ozemljitveno ploščo, širina: 250 mikronov
Razlika med signal in GND postavka: 70 mikronov
skupna CPW dolžina: 340 mikronov
Podlaga: GaAs (12,9), debeline 350 mikronov

Drugo vprašanje je, da je - moram uporabljati še dodatno dolžino črte (več kot 340 mikronov) za zmanjšanje pristanišča do pristanišča spenjanje in dobili dejanski rezultati.

Če kdo pozna odgovore Plz do odgovora s stališča ur

nestrpno čakajo

Abhi

Hi, Abhi: Menim, da morate imeti ni opredeljena razlika med pristanišči center trakovi in končnih CPW razlogov.Pristanišče vam opredeljene na center trak je navajanje neskončno tla.IE3D vprašanja opozorilo za vas.Če določite pristanišč pravilno, bi morala povzročiti tako sporočilo.Attached sta dva modela za vaše CPW strukturo.Z njimi dobimo skoraj enake rezultate za te strukture.Vendar menim, ožji vrat na GND model je boljši v resnici.Včasih, če definiramo pristanišča preveč široko (v primerjavi z valovno dolžino), lahko povzroči natančnost problem.Ni simulator je problem.Je iz omrežja teorije mikrovalovna pečica.Tudi, modeli nimajo prave zgradili debeline.V primeru, da vaš CPW je debel, morate upoštevati pravi model debeline za visoko natančnost.V primeru, da vaš CPW je zelo veliko letal tleh, lahko menite, da modeliranje je kot neskončno razlog CPW z uporabo magnetne trenutno modeliranje.Te so dokumentirane v priročniku IE3D.Vesele praznike!Lep pozdrav.
Oprostite, vendar morate prijavo na ogled te priloge

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back