IE3D dvoma

A

abhi_kolkata

Guest
hi, jaz sem poskušal narediti Wilkinson moč delilnikom (enako ali neenako delitev moči) v IE3D, vendar ne vem, kako opredeliti in izvajati čip upor v IE3D programske opreme. če kdo ima kakšno idejo ali tutorial na primer, prosimo, delež ion tem forumu. glede Abhi

Dragi Abhi, če imate S-parameter datoteke čip upor, v IE3D simulacijo pustite proč upor in vstavite dve lokalizirano notranja vrata namesto tega. Po IE3D simulacijo lahko potem v Modua priključite upor S-parameter datoteke na dva notranja vrata. Če ne pomeni uporovnem področju, ki je skupaj izdelanih z bakrom metalisation, nato pa lahko določite novo vrsto metal z želeno impedance list v Basic okno Parametri in pripraviti poligon v postavitev za upor katere reference nov tip metal . Andreas John

hi, jaz sem poskušal narediti Wilkinson moč delilnikom (enako ali neenako delitev moči) v IE3D, vendar ne vem, kako opredeliti in izvajati čip upor v IE3D programske opreme. če kdo ima kakšno idejo ali tutorial na primer, prosimo, delež ion tem forumu. glede Abhi
hey hv u zasnovan Wilkinson moč dividre ki daljnovoda u hv uporablja CPW ali Mikrotrakasta če u hv zasnovan nd dobili želenega rezultata potem me plzz odgovor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back