Ideje, kako ravnati ac in dc potrebno zaradi

M

moez

Guest
Živjo,

Jaz sem oblikovanju enofazni spremenljivo frekvenco pogona za ac induction motor.Sestavljen je iz 220VAC do 312VDC mostu usmernik priključen na silo do tranzistorji z inverter mostu H, ki jih izvajajo IRFP450.Vrata 4 NMOSFET of inverter mostu H sta spodbujala dva 2110 ICs vrata voznika.Rabim PWM, ki jih AVR ATMEGA16, ki daje signal PWM za voznika 2110 vrata IC s Optocouplers of PC817.Moj krog je 220VAC 50 HZ vnos ponudbe in vsebuje naslednje napetost ravneh:

1.312VDC za odtoke z mostu H pull-up NMOSFET.

2.15VDC za dobavo od 2110 stepdown transformatorja à rectifier à 7815.

3.5VDC napajanje za AVR in Optocouplers iz stepdown transformatorja à rectifier à 7815 à 7805.Proizvodnja 2110 IC je vse ok, ko most usmernik za 312VDC ni priključen palca Takoj ko je priključen, mikrokrmilniška ne proizvaja izhod.Poskušal sem spremeniti polarnost vhodnega izmeničnega toka iz 312 VDC (faza namesto nevtralnih in obratno), vendar problem ostaja.Razlog vseh napajalnikov, tj 312VDC, 5VDC, 15 VDC so med seboj povezane.Ko sem preveriti morebitne razlike med nevtralna (razlog 312VDC) in razloga 5VDC za mikrokrmilniška, je sinusne signal 80V prisotna.Za moje razumevanje, nevtralni za 220 VAC ni nič potencial zaradi neuravnotežene obremenitve in jo moti, ker potencial vezja.Vprašanje je, kako je treba ravnati ac in dc razlogov?Vse praktične idejo ali predlaga obravnavi, je hvaležno pozdraviti.Hvala

Živjo

imajo Shematski ur na krovu?morem pomagati u več, če imam to ...

Willi

Živjo,

Na AC ni govoriti o tleh.Ground na voljo samo v DC.

Če želite univerzalne nič možnosti, potem pa za Zemljo.

Če ste pripravljeni objaviti svoje vezje in vhodnega signala profil v grafični način, bom poskusil, da bi rezultat simulacije za to.

daj mi pričakovani signal output profil za tunning vaš design.

Adijo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back