IC5141 in Fedora Core 8

D

dentice

Guest
Hi:

Jaz sem čisto vesel, da za prikaz krovu, da bi razpravljali o IC5141 namestitev povezanih težav.

Nedavno, v priročno dela sem kupila knjigo Opomba računalniku in si namestite IC5151 EDA orodja v njem.Na žalost se zdi, da ne.Mislim, da lahko dva razloga, kot sledi:(1) uporabljam Fedora Core 8 namestiti.(2) I tarirano neposredno nameščenih orodij na moje delovno mesto v podjetju in uporabiti bliskavico, da je na moji NB.Poleg tega, vem licenčne dokumentacije in izvorne datoteke je spremenjeno tako, da dve stvari so bile vse opravljeno.V libXp.so.6 je bil nameščen, in sem tudi ugotovila, da je naslednja sporočila.Bi lahko nekaj odličnih inženirjev, pomagajte mi rešiti težave?Najlepša hvala ~ ~ ~X Error of failed zahtevo: BadName (imenovano barvo pisave ali ne obstaja)Major opcode neuspešnih zahtevo: 45 (X_OpenFont)Serijska številka ni zahtevka: 16Trenutni serijska številka proizvodnje tok: 31Čeprav FC8 ni dober OS za IC5141, ampak mislim, da ima še vedno metoda premagati težave.Best Regards!

Dentice

Ali delovne postaje namestite Fedora 8 preveč?
Zdi se, da je različica združljiva problem.
Zakaj ne namestite novega na vas NB?

Ne, ne.Je RHEL javnost 3.Zdaj, po namestitvi pisav, lahko vnesete icms.Skladatelj lahko dobro deluje.Ampak, na žalost, simulacijo ni mogoče zagnati.To kaže, da licenca ne velja.Sem iskal je vzrok sedaj.Thanks ~ ~ ~

iskanje moj način namestitve v Linux software razdelek.deluje za RHEL znanstvenih in Linux Fedora tudi.
Založiti

Dear all:

Zdaj sem se čudno težavo, da simulacija ni mogoče zagnati, vendar skladatelj je OK.Je licenčni datoteke napako?Če je tako, zakaj ne dela na mojem prijatelja platformo?Je kdo videl prijatelja problem?Hvala ~ ~

Best Regards!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back