D
dentice
Guest
Hi:
Jaz sem čisto vesel, da za prikaz krovu, da bi razpravljali o IC5141 namestitev povezanih težav.
Nedavno, v priročno dela sem kupila knjigo Opomba računalniku in si namestite IC5151 EDA orodja v njem.Na žalost se zdi, da ne.Mislim, da lahko dva razloga, kot sledi
1) uporabljam Fedora Core 8 namestiti.(2) I tarirano neposredno nameščenih orodij na moje delovno mesto v podjetju in uporabiti bliskavico, da je na moji NB.Poleg tega, vem licenčne dokumentacije in izvorne datoteke je spremenjeno tako, da dve stvari so bile vse opravljeno.V libXp.so.6 je bil nameščen, in sem tudi ugotovila, da je naslednja sporočila.Bi lahko nekaj odličnih inženirjev, pomagajte mi rešiti težave?Najlepša hvala ~ ~ ~X Error of failed zahtevo: BadName (imenovano barvo pisave ali ne obstaja)Major opcode neuspešnih zahtevo: 45 (X_OpenFont)Serijska številka ni zahtevka: 16Trenutni serijska številka proizvodnje tok: 31Čeprav FC8 ni dober OS za IC5141, ampak mislim, da ima še vedno metoda premagati težave.Best Regards!
Dentice
Jaz sem čisto vesel, da za prikaz krovu, da bi razpravljali o IC5141 namestitev povezanih težav.
Nedavno, v priročno dela sem kupila knjigo Opomba računalniku in si namestite IC5151 EDA orodja v njem.Na žalost se zdi, da ne.Mislim, da lahko dva razloga, kot sledi
Dentice