IC50 problem

B

Byron

Guest
Ko začnem IC50, opozorilo se vedno nahaja v konzoli okno "ni mogel odpreti imenika za log file: / home / CAD / .cdslog", se prijavim kot uporabnik "CAD".če je problem?

Jaz sem, ki ne uporabljajo, da mehko, vendar pa bom poskusil, da bi vam nekaj splošnih nasvetov unix:

Ali ste SHURE, da ste directory / home / CAD /?Check it.

Nato je pravilna dovoljenja za ta imenik (pod root):

cd / home; chmod 711 CAD

Nato preveri, če je taka datoteke:

cd / home / CAD /; ls-al. cdslog

Če boste videli:

-rwxr - r - 1 CAD users 0 27. februar 11:58. cdslog

nato pa vse Ok, če pa boste videli lastnik "root" - boste morali spremeniti datoteko lastnika, ali izbrisati to datoteko pod root.

Nato lahko poskusite ustvariti to log datoteko, ki jih sami (pod uporabnika CAD):

cd / home / CAD /; dotik. cdslog

Klug wrote:

Jaz sem, ki ne uporabljajo, da mehko, vendar pa bom poskusil, da bi vam nekaj splošnih nasvetov unix:Ali ste SHURE, da ste directory / home / CAD /?
Check it.Nato je pravilna dovoljenja za ta imenik (pod root):cd / home; chmod 711 CADNato preveri, če je taka datoteke:cd / home / CAD /; ls-al. cdslogČe boste videli:-rwxr - r - 1 CAD users 0 27. februar 11:58. cdslognato pa vse Ok, če pa boste videli lastnik "root" - boste morali spremeniti datoteko lastnika, ali izbrisati to datoteko pod root.Nato lahko poskusite ustvariti to log datoteko, ki jih sami (pod uporabnika CAD):cd / home / CAD /; dotik. cdslog

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back