IC zakaj so črni?

ohišje je backalite, ki je črne barve.zagotavlja dobro zaščito pred svetlobo in vlago in zelo enostaven za uporabo v izdelavo procesu.

FVM wrote:

Vzrok polprevodniške naprave so občutljiv na svetlobo

ok .... dober ans, vendar zakaj ne druge barve?
kot temno modra .....
lahko vsak še eno razloži mi???

Citat:

IC čip pakirane in zapreti od zunaj, in ne svetlobe lahko Prostreliti

FVM wrote:Citat:

IC čip pakirane in zapreti od zunaj, in ne svetlobe lahko Prostreliti

Če ste motivirani, da začnete raziskovalni projekt na to temo, predlagam, da Secirati te naprave in izvajati natančne meritve preglednosti oziroma nepreglednosti različnih materialov.

Moja točka je bila dokaj kakovostna, sem želel opozoriti na dejstvo, da so polprevodniške naprave, občutljiv na svetlobo do neke mere, in da obstajajo znane težave s tankim paketi, verjeli ali ne.

Kar je rekel beli molding material, visok polnjenje s primerno motno bel prašek je tudi absorpcijo svetlobe, vendar manj kot popolno črnega prahu, zlasti ogljik (saje), ki je v glavnem uporabljajo za nujno optične profilov.

PS: Samo dopolnilo iz Toshiba TLP281 (bela Molding) lista:
Citat:

(Opomba 2) Zaradi gradnje, lahko pride do uhajanja sedanje lahko poveča za svetlobo okolice.
Prosimo, uporabite photocoupler z manj svetlobe okolice.

Waaoo,
Zaradi
- Matter, da uporablja plastično je črn
- Plastična embalaža je poceni in lahko manufacturable v primerjavi z ciramic
- Nekaj podobnega vezja izbrisljivi spomini zahteva, da se v opack pakiranja.
- Black pomaga pri evakuacijo toplote izven čipa.

Preveri link v mojem prejšnjem delovnem mestu.

jigisha wrote:

ok .... dober ans, vendar zakaj ne druge barve?

kot temno modra .....

lahko vsak še eno razloži mi???

Hi Davood,

Optocouplers posebni primeri.So hibridni elektro-optične naprave.Bela smolo pomeni tudi boljše razmišljanje med LED in sprejemnik (ko se zamenja na istem ravninski).Torej sklopke je bolje, in razdalja (znan kot DTI) se lahko poveča z lahkoto, da izpolnjujejo ekstremne pogoje.Poleg tega delovna napetost bo e višje

Lahko primerjate dva enaka paketov (DIP8) s črno-belo Avago Optocouplers: ACPL-3130 in ACPL-J313

Prejšnji je 0.08mm DTI, slednji 0.5mm.

S spoštovanjem
Hakeen

1.gospodarstvo
plastike je poceni in črna barva dostopnosti poceni

2.tehnologija
hitro nastavitev, moč zaključna etc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back