Iščete za poslovne partnerje / vlagateljev (ODM)

W

webmaster_ph

Guest
Electronics Design Outsourcing (ODM)

hi kolegi edaboarders:

Iščem poslovne partnerje / vlagateljev za začetek elektroniko design outsourcing podjetje.

njen glavni poudarek je izvirno obliko proizvodnje (ODM) in si prizadeva postati premier ODM ponudnik storitev.

za zainteresirane stranke, pm me.

hvala & imeti prijetno dan.

Międzynarodowe Targi Spawalnicze ExpoWELDING, tworzone wspólnie przez Expo Silesia i Instytut Spawalnictwa z Gliwic, to wydarzenie o charakterze międzynarodowym, doceniane w całej środkowej Europie. Kolejna edycja zaplanowana jest na 16 - 18 pażdziernika 2012 roku. Tradycyjnie towarzyszyć jej będą branżowe...

Read more...

Smo velik PCB Fabrika na Kitajskem in v upanju, da bo vaša učinkovitost PCB dobavitelj.Mi lahko proizvajajo visoko kakovostne PCB v dobri ceni, kot tudi storitev.Za več informacij kliknite http://www.pcb-chinese.com/.Ali mi lahko pošljete E-pošta: sales03 (at) pcbzb.com.
Dinah

Moje podjetje "Inova Electronics", ki se nahajajo v Xiamen Kitajska je zainteresirana za vzpostavitev COORPORATION z vami.Inova Electronics je elektronska hiša zasnove, vendar se je trgovanje v elektronskih sestavnih delov in naprav.Lahko vir oblikovanja, izdelave prototipov in storitev, pa tudi sestavne dele za vas.

Pišite mi na email: jimyao2 (at) hotmail.com, Tel: 86 592 5563570, Fax: 86 592 3224282.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back