Iščete dobre programske opreme za načrtovanje filtrov votlino mikrovalovna

Dragi nandopg, Kako sem dobil ware wavecon je? in sem mu zaupate.

Tretja stranka informacije niso necessairly false. Nekoč sem delal z osebo, ki je bil zelo nadarjen. Imel je dobro omeniti, povedati o ORCAD program, zasnovan po meri logike. Čeprav sem se nikoli ne uporablja ta program, mislim, da je njegova izkušnja velja. Nekoč sem woked z osebo, ki je prej delala v podjetju, ki je program, mikrovalovna filter, ki je zdaj ni pogosto uporabljena. On mi je povedal, da je glavni pritožbe uporabnikov je bil prikriti uporabnikov vmesnik. Prav tako mi je povedal, da je lastnik podjetja je to vedel in ni hotela izboljšati vmesnik. Nikoli nisem uporabljajo ta program, vendar pa navedene informacije niso napačne zaradi tega.

zdravo freinds! Parfil in Elliptic so zdaj posodobljene! (2003/2/17) http://www.waveconsoft.com/ nam pogled na najnovejše različice Parfil v4.4 in v4.3 Elliptic. Upam, da vse okvare, so odpravljene. so imeli čas. najboljša zadeva. u_f_o

Ker je bilo nekaj zanimanja za preprost program za oblikovanje interdigitalne pasovni filtri, sem začel iskati svoj arhiv in našel članek v Ham Radio Magazine januar 1985 z Jerry Hinshaw "Computer-Aided interdigitalne pasovni filter Design" članku trdi, ponovljiv meri design v frekvenčnem območju 0,4-5 GHz. Osebno sem se potrudil in ga dal odlične rezultate na 550 MHz 6 filter pole s samo 3 MHz bw! Uporabite lahko vse stare DOS-računalnik teči, tako kot Good Old Days: D je program, napisan v preprostih Q-Basic brez grafike, ampak imajo še vedno 200 + vrstic kode. Poskušal sem, da skeniranje iz mojega starega foto-kopiranje in mislim, da je možno, da ga preberete, velikost datoteke 160 kb. Sem res poskusil najti program, v elektronski obliki, ki nimajo sreče. Celoten članek je 12 strani z več slikami in preizkusni zagon programa. Lahko copyy narediti popolno dokumentacijo, ampak prosim PM me, bo velikost več MB! Mogoče lahko nekdo s preveč prostega časa je kramp dol?? Ali se HR ni na voljo kot PDF na CD-Rom?? Cheers / WD

Microwaveboy, preverite vaš e-mail .... je skenirana slika seznam programov. 200 + vrstic kode osnovne! Če vam je uspelo, da tip je vse, plz post tukaj: DI niso elektronsko različico članka, žal. Bo poskusite narediti pdf, ampak kakovost moj izvod je tako slaba, da je skoraj nemogoče OCR, tako da bo gif-slike tj velike stvari. / WD

Microwaveboy (in nekaj drugih), ker si tako lepo prosil, sem se odločil, da ustvarite PDF-datoteke z celoten članek iz Ham Radio januarja 1985. Prosimo, upoštevajte, moj prvotni je bil kopija od kopije, vendar verjamem, rezultat je berljiva .... Vas prosimo, da vprašati, če imate težave z branjem. : O Cheers / WD

Hello ljudje. Žal mi je, da so prišli malo pozno za razpravo. Vendar bi rad tukaj pustil svoj majhen prispevek. Program, ki ste razpravljali, o tem super članek iz Ham ljudi je še vedno na voljo na spletu zahvaljujoč wa4dsy radio amater. Ta program je bil pretvori iz Basic do c in je na voljo na naslednji povezavi (kot CGI in tudi izvorno kodo): http://www.wa4dsy.net/cgi-bin/idbpf S.

Hej, sem vam predstavil uporabo WASP-NET za valovodu filter design. , Ki je zelo profesionalno orodje, ki temelji na Moment-metodi, FEM in predvsem na način ujemanje način.

Mi lahko kdo pove, kaj lahko uvede lažnih v votlini komponente? Hvala vnaprej. Lupin

jaz sem ob predpostavki, da niste govoril recuring pasu, če ne takrat, moram vprašati, kako so vaši resonatorji priloženi, so strojno ali zajebali navzdol, morate imeti varno prileganje stanovanja ali mislim, da to lahko povzroči ta , če bi lahko malo bolj podrobno sem lahko ellaborate več

Jaz sem kar splošno obrazložitev ... saj votlino filter in vhodni signal brez lažne .. Lahko sem izhod (filtriran) signal z lažne .. če je tako, se lahko, kaj je razlog za splošno filter votlino? V nasprotnem primeru, če je vhodni signal je lažen .. kaj lahko pričakujem? premik? Če je temu tako, zakaj? Hvala vnaprej. Lupin

Nisem pozitiven, ampak, jaz bi morala reči ne, jaz lahko filter izkrivljajo signal, seveda, v raznih dvorcev, vendar ne bo uvedla vse sestavine, ki niso že prisotna, lahko filter premik fazi seveda, zato sem bi moral reči, ne lažne, se dodajo, kaj bi se zgodilo, da bi mimo frekvence ni naj bi največ Zdaj obstajajo druge veliko bolj expierienced filter inženirjev tam, da boste vedeli več kot jaz in pozdravljam vse prispevke njimi hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back