Iščete dobre programske opreme za načrtovanje filtrov votlino mikrovalovna

T

Tavarnelle

Guest
Hi all iščem dobre programske opreme za načrtovanje filtrov votlino mikrovalovna (iris, prsti itd). Ali mi lahko kdo pomaga, prosim? Pozdrav Tavarnelle.

Oglejte si = Mfilter = z Eagleware. To je zelo enostaven za uporabo in visoko natančnost program. Najdete več informacij na h ** p: / / www.eagleware.com Po oblikovanju filter, simultate in prilagodi fitler uporabo fizični model in se na koncu preverite svoje zasnove z EM-simulator in boste imeli delovne filter za mikrovalovno prepričan. Zelo preprosta osnovni program za DOS je bil objavljen v Ham Radio leti nazaj, ampak sem zavedaš 600 MHz ozek pas filter interdigitalne: nisem imel nobenih težav, da se doseže svoj oblikovanju ciljev. Avtor je trdil, da bi delo nad 1 GHz, in pokazala, 1300 MHz filter. Jaz migh so programski seznam, če ste zainteresirani. Good Luck / WD

Oprostite, webdog, vem, da eagleware dovoljenja sintesys in simulacija Mikrotrakasta (na substrat) in ne na AIR ... Ali je prav? : Oops: Rad bi, da oblikujejo filtrov na zrak, na primer z uporabo val vodnik z iris in / ali vijaki Btw, me zanima na vaše programske opreme, če je oblikovanje takšnih filtrov: wink: Hvala lepa! Tavarnelle.

hi Tavarnelle! za valovod filtrov lahko uporabite Zeland COCAFIL, WASP NET in Mician MicrowaveWizard. zadnja je najboljša (IMHO). Na žalost vsi programi so komercialni. najboljša zadeva. u_f_o

[Quote = Tavarnelle] Oprostite, webdog, vem, da eagleware dovoljenja sintesys in simulacija Mikrotrakasta (na substrat) in ne na AIR ... Ali je prav? : Oops: Rad bi, da oblikujejo filtrov na zrak, na primer z uporabo val vodnik z iris in / ali vijaki Btw, me zanima na vaše programske opreme, če je oblikovanje takšnih filtrov: wink: Hvala lepa! Tavarnelle. [/Quote] Mfilter storiti karkoli oblikovanje podlage, ki jo želite! Lahko je teflon ali zrak! Če izberete vrsto pravilno lahko oblikujete zelo enostaven interdigitalno filter v kovinski škatli s palicami in z nastavitvijo vijak na koncu vroče, da se prilagodijo resonančne frekvence vsakega resonatorja. NE izračunati za helix vrsto resonatorja. Eagleware ne ponujajo 30 dni preizkusite-out free, zakaj ne bi pogled na svojo spletno stran? Ti so celo ponujajo zelo dobro e-knjigo o oblikovanju mikrovalovna filter brezplačno! To je vključeno v njihovo pomoč, datoteke in mislim, da ga lahko najdete na e-knjiga forum tukaj na elektroda "Design HF Filter in računalniška simulacija", ki jih Randall W Rhea / WD

hi! [quote = nandopg] sem bil z uporabo Parfil in Elliptic iz WaveCon ( http://www.waveconsoft.com/ ) zelo uspešno do 12GHz. NandoPG [/quote] se zdi, ti programi so žuželke in niso posodobljene od leta 2000. Mislim, da bi morali preveriti svoje rezultate z nekaj em-simulator. Mislim mikrovalovna filtri. ti programi dajo napačne DXF-datoteke. na primer "vzporedne skupaj transformator v" filter DXF-datoteke je napačno resonator lengthes in resonator številko (če je vaša številka presega za več kot 4). vendar se strinjam, ti programi so zelo uporabna za začetno točko sintezo. najboljša zadeva. u_f_o

Dragi prijatelj: filter dimenzije rezultate, ki jih Parfil in eliptične zelo natančno! Sem že naredil več deset mikrovalovne filtrov z uporabo teh programov. Kar se tiče posodobitev ne vem, ker sem dobil program do konca leta 1997 in od njih na sem zelo zadovoljna z rezultati sem že. Jaz nikoli ne uporablja dxf datoteke, ki jih ti programi ali katere koli druge, ko dxf standarda je trpela veliko sprememb, ob času. Again, sem okrepiti, da če nekdo potrebuje dober program za oblikovanje coax mikrovalovno filtri Parfil in eliptične so prava izbira. Prav tako bi rad vprašal za tiste člane, ne da bi potrebne izkušnje za pomoč drugim, da bo tiho. NandoPG

hi! [quote = nandopg] Spet sem okrepiti, da če nekdo potrebuje dober program za oblikovanje COAX mikrovalovni filtri Parfil in eliptične so prava izbira. [/quote] zelo dragocen pregled! [Quote = Tavarnelle] Rad bi oblikovanje filtrov na zrak, na primer z uporabo val vodnik z iris in / ali vijaki. [/Quote] ampak naš cilj ni čisto coax. [Quote = nandopg] Prav tako bi rad prosimo, da tisti člani, ne da bi potrebne izkušnje za pomoč drugim, da je tiho. [/quote] zelo čudno izjavo osebe, ki uporablja programe pet let in se zdi, ni poskusil, da jih uporabljajo za mikrostrip filtre! : D ps: sem zelo vesel, da veš, da Parfil in Elliptic izdelavo zelo natančne rezultate za coax filtre. najboljša zadeva. u_f_o

Moja draga u_f_o, Če potrebujete coax filtri zgraditi na votline, kot je to primer v prvi prispevek na to temo, boste morali uporabiti Parfil ali Elliptic. Št dvomi. Oseba na tem položaju je prvič zaprosil za pomoč votlino filtri, kajne? Torej, boste morali govoriti o tem, kaj? Votlih filtri, kajne? Ampak, če nimate nič povedati o votlino filtri, ostani mirna! NandoPG

Nič ni narobe s zletel na tangente tako dolgo, saj prispeva k razumevanju ljudi o tej temi. Naučil sem se o dveh programih filter, da sem bil ne zavedajo. Do sedaj, nihče ni govoril o prvotni predmet realnem filtrov votline valovodu, ki je šest enostranske kovinske škatle kar nekaj energije za seboj skozi luknje v skupnih sten.

Dragi flatulent (?) Prosimo, si oglejte v prvi prispevek na to temo. Kaj skleniti? NandoPG

filter eagleware Knjiga je zelo dobro oblikovanje reference.

Ali lahko kdo svetuje na šestih enostranska kovinske škatle s sklopko lukenj (šarenice), med njimi? Tam je bila razprava o valovodu filter programih, ki imajo motnje v rednih programih valovodu in analize, ne pa razprave o podrobnostih programov za resnično resoanant votlin s svetlobo polje E sklopke med njimi. Poskušal sem mican in ugotovila, filter je bil model zelo topi in ni bilo nobenih sporočil o napakah, da vam povem, zakaj ne bi šel na naslednjo stopnjo. http://www.engineers.com/ESEPTUM/eseptum.htm je še en program, vendar ne vem kako dobro deluje.

draga moja, dragi, najdražji NandoPG! [quote = nandopg] Dragi u_f_o, Če potrebujete coax filtri zgraditi na votline, kot je to primer v prvi prispevek na to temo, boste morali uporabiti Parfil ali Elliptic. Št dvomov. [/Quote] i ni treba coax filtra! poglej prosim v prvi in tretji prispevek te nit. tako delovno mesto je avtor je Tavarnelle. vidiš besedo "coax"? Vidim besede "votlini", "valovodu" in "perunike". Ja, vidim besedo "interdigitalne" preveč. zaradi te besede, ki jo imajo pravico povedati nam svoje mnenje. vendar pa nimajo pravice do utihnil druge ljudi, ki imajo več izkušenj v filter design. pogled na naslednje neenakosti: votlino filtri>> coax + valovodu filtri>> coax filtrov je prav? on je. stop vaše oglaševanje bugged dragih komercialnih programov, stop vaš spam, PM me, če hočeš vedeti moje mnenje o tebi. najboljša zadeva. u_f_o ps: ko sem desined moj prvi interdigitalne "coax" filter (leta 1974), sem se uporablja pero, papir, priročnik in elektromehanski kalkulator.

flatulent zdravo! - O eSeptum: Zdi se, da uporabi približne zaprte formule obrazec za perunike in ni dovolj natančen. (I poskusil V3.2, i v primerjavi z mician in cSt MWO rezultate in z eksperimentalnimi podatki preveč). - O vašem mician projekt: je kakšen irisov ste uporabili? kaj mician različico uporabljate? prosim sporočite mi svoj filter parametre, in ga bom poskusil z različico, ki sem jih. lahko vaše zahteve niso uresničljive s svojim perunike? če lahko pm me vaš projekt. najboljša zadeva. u_f_o

Dragi UFO, 1 - zelo zanimivo enačbo, jo objavili zgoraj. Na žalost nisem mogel razumeti, da v celoti pomen. Ampak bom bolj potruditi. Žal mi je. 2 - Točno leta 1974 sem bil z uporabo IBM / 360, da napišete svoje programe za mikrovalovno strukture in ne samo papir, priročnik in elektromehanski kalkulator. Žal mi je še enkrat. 3 - Zdi se, da nikoli ne uporabljate Parfil ali Elliptic prej. Torej, vaše izkušnje ne dovoljujejo, da reči, program ne deluje. 4 - Niste prvi uporabnik za objavo v to nit. Torej, kaj sem svetoval, da ni za vas. 5 - res ne skrbi, kaj si mislijo o meni. Žal mi je še enkrat. NandoPG PS: Prosim, nikoli me PM.

Za tiste, ki niso seznanjeni s preteklostjo, IBM 360 je bil na vrhu linije računalnik IBM v tistem času. Elektronski del je bil približno 2 m visoko, 1 m globoko, in 4 m širok. Vhodne in izhodne naprave so bili približno 2 kubičnih metrov prostornine vsakega. To zahteva približno 4 ljudi, da bi sistem deloval. Programi so "napisal" na luknjanih karticah eno vrstico na kartico. Dve tranzistorjev ojačevalnik analizirali s SPICE je približno 20 sekund za zagon in proizvodnja je bila natisnjena na papir 0,7 m široka. "Grafike", so bile izvedene z lokacijo ____ ------ ........ ******* in simbolov v surove približek graf. Mehanski kalkulatorji so bili čudno, da vidite. To bi lahko storili + - x / funkcije na 20 mest. Naredili so čudovite zvoke, kot jih izračuna popolnoma z vrtenjem diskov zaslon, ki je 10 številk na svojih circumfrence. Ljudje z glasbenimi sposobnostmi bi naprava številke za izračun, ki bi glasbene vzorce ritem in zveni, kot stroj spremenili številke in je namesto tega naslednjega. Prav tako opozorilo, da so samo ljudje, ki pišejo znanih oper in simfonij sme biti kritični in čemeren do drugih na tej spletni strani.

hi NandoPG! Zelo sem vesel, da vas je spet videti! 1 - brez pripomb. 2 - imam kmalu dolgčas z elektromehansko kalkulator in imam kmalu napisal svoj program za interdigitalne in combline filtri, ga uporabljajo sedaj, in včasih mi ni treba Patfil za te filtre. 3 - da, sem uporabil Parfil in eliptične le za mikrostrip strukture (glej 2), nikoli nisem rekel, da ne dela, vendar so unaccurate rezultate. Prosimo, poskusite in se prepričajte, da je prav. pa vaš prvi pozornost na zgornji stopband. poskusite tudi "vzporedni transformator skupaj v" - drugi levo ikono v dialogbox. obstajajo dobre ideje v teh programih, vendar sem na živce gedanken izdelkov. o dxf - to je zelo uporabno orodje za microstrips za uvoz in izvoz. imajo smešno napako - podvojila SEQEND strune. Sem krpar kodo in jih po e-pošti, vendar v verziji 4.2.1 niso popravkov. so se ustavili delo. 4 - to je dobro. 5 in ps - naše misli in občutek, podobni. najboljša zadeva. u_f_o

Hej NandoPG in UFO, ohladi prosim. Oba so nekatere od najbolj dragocene in cenjene člane, da vem, ker sem na krovu in je že dolgo časa:) Razumem NandoPG za spam tukaj je smešno in večina delovnih mest, so samo sranje, ampak u_f_o je zelo spoštovana član naše majhne skupnosti v Pro tukaj. Moramo spodbujati resne razprave med vaulable članov in ne za odpadke, prizadevanja na telefonski nekaj "generičnih" in najbolj pogosto neumno prispevkov. Res sem jezen, ki jih ljudje trdijo stvari ... "je govorice, sem slišal, je rekel, da bom, oseba, vem, itd" Tukaj smo, da z nami delijo svoje izkušnje, znanja, informacij itd, ne drugih. To je razlog, zakaj cenim svoje prispevke (ne samo tvoja - vendar v majhni pro skupnost pre) visoko. In odkrito govoril sem občutek, kot si fantje veliko krat, ko vidim nekaj, kot je vprašanje - ", ki je eden najboljših ...?". To je prekleto smešno in kaže 2 stvari. Bodisi neznanje ali pa samo norca iz nas. Torej, jaz bi vsak vabimo, da pridete do točke in stop spamming naši wodnerful plošča z "splošnega" verbalne gradnjo razvrščanja prikazano zgoraj. hura, spoštovanjem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back