Iščem za postavitev modela PCB

programsko opremo? I'am uporabo PROTEL 99SE in DIPTRACE programske opreme za shematični in PCB design. To je equipted z najnovejšimi knjižnico uporablja na trgu, na primer USB knjižnico, (PDIP, SOIC, TQFP, in itd) in IC je axials, radialna in še veliko več .... zadeva, randell_xtian: D: D: D: D: D

Ali ste še vedno potrebujejo nekoga, da dela za vas, jaz sem jo zanimajo. (I na Kitajskem)

Hi Renga Imam 4 PCB, katerega postavitev ga je treba opraviti pri ustvarjanju komponento Gerber SPROŠČANJE, ali lahko prosim pošljite ponudbo. Glede Antarveena

[Quote = renga_pcb] Živjo, iščem postavitev modela PCB. [/Quote] Ne razumem vaše vprašanje, pa u potrebujejo knjigo, info ali kakšno posebno vezje design PCB razporeditev?

Mi PCB Layouting ... Če želite, lahko me email za vaše zahteve .. Prav tako ne shematski ponovno oživitvijo in Gerber generacij in analiz. Specializirani smo za Mentor Graphics Expedition, blazine in Zuken Cadstar. Lahko me kontaktirate na: robkrisjoc (at) gmail.com ali 639.284.990.071

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back