iščejo pomoč pri nekaj osnovnih vezij

M

mike134

Guest
Hej, fantje, jaz sem šele začenja, da se naučijo, kako zgraditi vezja, ki ne fry sami in le nekoga, da mi poveš ja, da bi delo ali me zadah in reči u idiot. vseeno je kaj narobe z polnjenje USB naprave z 9 volt baterijo in nekaj takega kot 7805 stabilizator napetosti. Nezgoda Vidim, da to ne verjamem, da je zelo učinkovito. druga pa je zelo enostavno potrebujem ničesar od 12 voltov vir energije in 12 voltov fan. hvala za vsako pomoč Mike

Odgovor na prvo vprašanje ni, to je v redu, vendar morate biti previdni, ker lahko poškodujejo nekatere naprave, če je USB preveč toka. je drugi odgovor je ne, ga lahko priključite direktno, brez kakršnih koli težav.

Žal sem pozabil dodati tudi v prvi so bili bi dodal na LED luči in stikala je to pomembno. in prav tako je tam nekaj drugega i naj v polnilnik ciruit

Povezano vprašanje. Pred kratkim sem kupil Euro polnilnik slog plug (USB) za prijatelja v Madridu. Preveril sem (to je univerzalna, da vhod AC) in njegove razloženo proizvodnja je bila 11 ali 12VDC. Ali standardni USB omogočajo to? če je tako, koliko je preveč za napravo USB. Moj prijatelj je bil ponovno polnjenje njen mobilni telefon z njo laptop, bo to lažje. Thanks

To je nekako normalno, saj je večina od teh poceni naprave, ki urejajo napetostjo le, če je obremenitev z njim povezana. Najboljši način za preverjanje teh enot je povezati majhna 6V svetilko, da jo nato videli videli napetost nad žarnico.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back