hrup hrupa hrup ......

C

chacha

Guest
iam tem naguban mešalnikom in ojačevalca ki je pred nanj. ta dobiček fazi je samo razlika ojačevalnik z uporom v mestu trenutno tranzistor pristranskosti. (Če uporabim trenutni pristranskosti pa hrup slika je prevelika ..) sem pnoise analizo (z uporabo spectreRF). V poročilu o hrupu je dejal, da je eden od vhodnih tranzistorjev ustvarja 85 odstotkov hrupa in drugih ustvarja le 5% celotnega hrupa. To je videti zelo čudno in me zmedeno. lahko kdo razloži to??

u lahko pošljete schmatic, in samo opozorila na njem tranzistorji UR govoril o kouly

i so priloženi shemi s tem odgovorom. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 10 minutah: [/color] [/size] i so dodali shematskimi ...

iam pritrditev zloženo mixer in highlighing največ prispeva za hrup. to predvsem utripanja hrupa. i so povezana tudi s stopnjo v dobiček Prejšnji odgovor. hrup številka (mešalnik + dobiček oder) = 39db hrupa slika (mešalnik) = 33db, če jaz dont uporabljate označeno tranzistor in z idealno trenutni vir (od analogLib), potem so rezultati naslednji. hrup številka (mešalnik + dobiček oder) = 38db hrupa slika (mešalnik) = 18db. moj spec za hrup sliki je (tudi dobiček fazi) je 17db. jaz sem sooča z resno težavo s tem hrupom. i nujno potrebujejo nekaj koristnih predlogov v zvezi s tem. HVALA .........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back