HP85033D kalibracije komplet

Q

quantum

Guest
Živjo fantje,

Rabim malo pomoči v zvezi z zgoraj calkit.Prejel sem ga skupaj z originalno HP disketi, ki je v posebni obliki, in ne morem brati na običajni PC.
Želim uporabljati calkit z mojim Advantest R3767 VNA, kot uporabnika je opredeljena calkit.
V navodilih za HP85033D, tam je miza s kalibracijo koeficientov (C0, 1,2,3 za odprto in ofsetne Zo, zamude in izgubo za umerjanje standardov)
Kaj ni jasno, za mene, če sem se za uporabo teh koeficientov (ki veljajo za vse HP85033D cal komplete?) Ali bi moral prebrati posebne cal koeficienti iz diskete, ki velja za moje kalibracije komplet.

Vaš vnos je zelo cenjeno.

s spoštovanjem,
Q

Tiste, na papirju je treba globe.Spomnim preverjanju kit I in številke na disku so bili enaki.Preverite vaš komplet pod mikroskopom:

http://www.microwaves101.com/encyclopedia/connectortrashed.cfm

Kalibracijske komplete kovček vsebuje standarde in standarde, opis.
V standars descripion lahko na papirju in / ali na disketi (ali traku za starih 8.510).
V dokumentu, ki ga lahko uporabijo vsakič skoraj na vseh VNAs ko je na disketi le na ustrezne VNA.Podatki conteined na disketi, je enak conteined na papirju.

Vsako podjetje, ki proizvaja VNA uporablja podoben, vendar nekoliko različni modeli.

C0, C1, C2, C3, se uporabljajo za modelize fringing kapacitivnosti od Odpre standardi
medtem ko L0, L1, L2, L3, če obstajajo, bo modelize v kratkih.Pogosto L0 = L1 = L2 = L3 = 0

Parametri "Offset Zo" in "Offset Delay" tako modelize majhen "induktiven učinek (če> 50Ω) ali kapacitivnimi učinek (če je <50Ω).Ampak moj komentar je, da natančno preberete VNA vaš uporabniški priročnik.
Ker Advantest ne proizvaja katera koli CalKit, I'expecting sam najti na uporabniški priročnik, navodila o nekaterih Cal Kits v svetu vodilna CalKit tovarne (Agilent).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back