HP461a ojačevalnik - je obračanjem ojačevalnik?

A

alimjoco

Guest
Živjo fantje, se kdo uporablja hp461a ojačevalec .. ima dobiček 20dB in 40dB .. je obračanjem ojačevalnik .. sem se ojačijo valovanje AC v DC pretvornik in zdi se, da ima obrnjeno signala odziv.

To je impulz odziv je prikazano v članku, ki nakazujejo, ne obrnemo operacijo, tudi s skupnim občutek zasnovo armaturne. Blok vezje, ki opisuje 5 fazah skupnih emitorjem stopnje se sklicuje na invertirani operacijo, vendar. Ne more resnično vedenje brez težav?

FVM, članek nad Fig5 strani 2 prikazani dve emitorjem privrženci (ne pogosti onesnaževalci), s petimi ojačevalnik stopnji srednjega Alex Edit: si se nanaša na 5 ojačevalnik fazi ne pa emitorjem privrženci faze sem omenjeno

i preveriti v obsegu, dopolnjena sinusni signal proti valu vhodnega sinusnega .. čeprav dobiček je prav, da niso v fazi .. njen, kot so 180 od faze ... zakaj je to? potrebujejo strokovnjaka za ojačevalniki .. thnks

Kaj je tvoj problem z obračanjem delovanja ojačevalnika? Ali vaša osciloskop niso za "Obrni" stikalo? Sem že pojasnil, zakaj je blok HP461A diagram kaže obrnjeno delovanje. Če imate servisni priročnik s shemo vezja, lahko pojasnimo več.

ok .. samo želim, da prepričani, da je moja valovanje preizkus z ali brez predhodne ojačevalnika imajo enak odgovor (ena z dobičkom). Iz faze, kot si omenil je le posledica predhodnega ojačevalnik (hp461a)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back