HMI izkušenj

7

7rots51

Guest
Zdravo
Če ste delali za HMI programske opreme za projekt industerial, prosim dajte mi je ime programske opreme in vaše mnenje o results.Is, da zadovoljivo? Ali obstaja kakšna težava?

Želim uporabiti svoje izkušnje za izbiro dobrih HMI orodje.Adijo

Imam nekaj izkušenj v WONDERWARE In Touch.
Lahko rečem, da In Touch dovoljenja ne everithing hočeš, in je zelo enostavno delati.
Na drugi strani pa ne vem katero koli drugo, tako da ne morem primerjati.

Druga stvar, je zelo drago.Če želite uporabljati I / O gonilniki za différents PLCs morate kupiti voznikov in popolno rešitev se lahko zelo draga.

Imam dva HMIs uporabljajo predvsem in dabbled v nekaj drugih.

Rekel bi, da je prva stvar, ki bo preučila zahtevek, je, nekateri so boljši za določene aplikacije (in PLCs) ...
itd
WONDERWARE's InTouch je dostojno izdelka.To je priljubljenost je veliko lažje najti podporo, kadar je to potrebno.Mislim, da je mehanizem za izvajanje skriptov v WONDERWARE zanič.To se ni spremenilo (v VBA, podobno kot nekaj drugih) v mnogih letih.To je mogoče uporabiti za clumbsy krat.

Imam uporabljajo GE's Cimplicity, vendar le z GE PLCs.Osebno mi je.To je lahko zapletena, da se naučijo, vendar pa je precej močan.Uporablja VBA skriptno motorja tako posebne komponente in kontrolnike ActiveX so zelo preprosto zgrajene in pade v vlogo.Včasih sem imel težko času iskanju odgovorov na težka problemov.

Intellution naredi dobro komunikacijo.I ne uporabljajo to preveč, vendar je delal tudi za to, kar sem se trudil, da izpolnijo.Precej dobro podporo in versitile.

Parker daje cheapo HMI, surova grafike, manj prožnosti, in zelo malo podpore, ampak umazanija poceni.

Sem uporabil Avtomatski Direct HMI demo.Všeč mi je zelo malo.Našel sem dobro podporo iz drugih proizvodov iz njihova.Būti nikoli razvil resnično uporabo.

Upam, da to pomaga.

živjo

i so uporabljali WinCC 5,0 Siemens z S7-314IFM CPU.

je zelo močan en B / C je prav tako od Siemensa.mimogrede, s tem, kaj storiti plc u nameravate uporabiti ur HMI?

s spoštovanjem

Želim samo uporabo advantech ADAM4000 I / O kartice (RS485 z MODBUS rtu protokol).

Ali wincc podporo MODBUS rtu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back