hitrostjo in Bandwidth

M

magnetra

Guest
"Pasovne širine, potrebne za Nyquist hitrostjo R je R / 2."Mislim, da to razmerje je mišljen samo forpolar PAM signalizacijo.Ali isto razmerje med pasovno širino in hitrostjo držite za druge signalizacije metode (unipolarne, bipolarna, Manchester)?

M

To je minimalna stopnja vzorčenja, ki se lahko obnovi signal brez napake.To nima nič opraviti z modulacijo metodami.

Manchester Coding je Coding metoda.To nima nič opraviti z modulacijo, vendar signalne obrestna mera je dvakrat tolikšen kot vir podatkov o hitrostjo.

Moje vprašanje je bilo o razmerju med Nyquist BW in Signalizacija stopnji, kot je opredeljeno idealna rešitev za Nyquist Pluse Oblikovanje meril.

Nyquist BW je tako določeno minimalno TT tx za nič ISI in je enaka eni polovici bitno hitrost (1/Tb).To razmerje med Nyquist BW in bitne hitrosti, ne držite za unipolarno, polar, bipolarna Signalizacija enako?

Iz prejšnjih odgovorov, sem mislil, moje vprašanje bi lahko bil napačno razumljen.Upam, da to je jasno.Ali pa če se motim popravite me in razložite mi manjkajoči člen v mojem razumevanju v zvezi s to tematiko, če sploh?

S spoštovanjem
M

flatulent in vsakogar, ogled to delovno mesto, vas prosimo, da nekatere pripombe ..... je moj izraz Trival?

Nyquist filtriranje meril je odgovor linearno fazo in simetričen odziv obsega okrog točke napetosti polovico.To povzroči sinc impulzi tipa proizvodnje, ampak nič križišča so vrhovi sosednjih impulzov.

To je za polovico simbol stopnje neodvisna amplitude ravni, število ravni in DC offset.

sid halo ... tukaj ... To je univerzalni zakon ... to ni nič opraviti s tehniko u uporabljajo ... u lahko obnovi let original signal z uporabo ustreznega filtra po uporabi tega zakona ... sidra_maheen84 (at) yahoo.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back