hitrosti vozila z uporabo GPS sprejemnik

S

samba007

Guest
Delam projekt z uporabo 8051. Moja zahteva je brati hitrost vozila z uporabo GPS (model ni specifična), in ga pošlje lastniku. ki pa bo poslal SMS in zmanjšanje hitrosti vozila, v primeru, da voznik je zaspana, nezavedno, ali prekoračitev hitrosti. Kako brati hitrosti vozila z uporabo GPS. in Kako ga ukrepa brez nameščene na vozilu

Kako brati hitrosti vozila z uporabo GPS. in Kako ga ukrepa brez nameščene na vozilu
Ali misliš brez montažne gps na vozilu?

Ne čisto montažo na vozilo. Lahko dobim hitro informacije GPS je VTG parameter. Kako lahko vidim to različno, ko daje demo. Ali je obvezno, da sem ga vložite v vozilu

Kabel za anteno je precej velik. Če lahko swing anteno vodoravno ali navpično na dober znesek od hitrosti, lahko vidite razlike v hitrosti parameter GPS, ali pa mora biti nameščen na vozilo, da preberete ta parameter.

Hej, hvala ckshivaram deluje in jaz vidim razlike v parametrih, ampak tudi med demo ne morem swing anteno. lahko predlagamo mi nekaj alternativnih

Thats surove metoda i izvajajo za to dokaže. Nisem naredil veliko za raziskave in razvoj na njem. Mogoče bi lahko kdo na forumu pomagal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back