Hisense psu in inverter krovu # rsag7.820.1459

L

lhanlhan45

Guest
rabim shematskimi za ta odbor, ujeli in Burm smd deli,, prosim pomoč

pls. # objavite modela in slike PCB. WBR
Imam enak 1, je treba pri tem pomagali k! Model številka: rsag7.820.1459/ROH VERF Hisense HLP-30A11 Input: AC100-240V 50/60Hz Izhodna Max3.5A: 5VS/0.5A 5VM/1.5A 12V/1A HV izhod: 1280VAC/9.5mA Pin: 150W (MAX) ; molič: 120W (max) Moja vprašanja so se osvetlitev prejemajo neprimerno napetosti in bo svetijo le do polovice. Če sem ozemljitev enega od VN vodov, ki bo CCFL zasvetijo kot običajno, ampak če se ozemljite tako off isto tuljavo transformatorja, bo osvetlitev prišel na kratko potem bo vse izklopil. Če bom kratek niz visokonapetostnih vodov na isti tuljavo, se celotna osvetlitev deluje pravilno dokler Televizor se izklopi po nekaj sekundah. Mislim, da lahko imajo bodisi ozemljitev vprašanje, ali »T803« transformator je delno uničena. Ne vem, kako sem popravil transformator, če je tako, ampak jaz bi rad, da poskusite

Zdravo prijatelj! Si lahko sliko na drugi strani sveta. Imam težave s tem vozilu coz nekaj nadometnim deli so zgorela. To so deli, ki sem jih prepoznati. R830, R831, R836 in N801. Hvala vnaprej! !

hi vse imam Hisense lcd z PSU inverter krovu rsag7.820.1459/roh ver.f njihova je smd ic, S in upori Bernt PLEESE CAN koli pomoč Hvala in pozdrav

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back