HFSS - uvoz dxf / dwg in težave z materialom ...

S

shakey

Guest
Živjo,

Jaz sem samo učenje in jaz bi bil zelo vesel, če bi mi nekdo pomagal.
Narisal sem Mikrotrakasta antene Draw!in izvoženih kot dxf, dwg potem ...(Sem imel nekaj težav pri uvažanju, vendar sem sortirati to jasno.)
Imam [uvoženi] objekt, ki je sedel pod model -> "Ne Namenski".
Rad bi dodeliti "baker" za to, pa ne morem.Ko sem izbrati predmet in desni klik "Assign Material" možnost je siva barva jasno.

Kdo bi mi povej, zakaj?

Tudi drugo lame vprašanje - kako link pristanišče, da bi ta cilj?

Hvala,
Martin

PS.Screenshot priložen.
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Peter Pawlowski nie ustaje w ulepszaniu stworzonego przez siebie odtwarzacza i wypuścił właśnie jego najnowsze wydanie, oznaczone numerem 1.3.6. Jest ono do pobrania z naszej strony.

Read more...

Živjo,

Shakey imam iste probleme kot ti.Uvozim v pripravi. Sat (od IE3D), vendar ne morem dodeljen model (obstaja 3D model napaka), potem ne meje ali kovinske.

Hvala za vašo pomoč.

Ne morem vam PAF.Jaz sem novi v tej mehek, ko pa sem pogruntal bom post odgovor!

Hi cisconur,

moj design je eno 3d.Ampak to ne dela in imam napako, ko sem preveri veljavnost design: Acis error: "api_check_entity ne zadostovati za del".Kaj je to pomenilo?

PAF

v HFSS včasih moraš najprej odstraniti, če se premika, boolean operacijo itd jaz dont znanje zakaj, ampak ko sem jih storila prvi in dodeljevanjem potem to obdelan.poskusite na ta način.Lahko se dela.

hi shakey,
Mislim, da si z uporabo HFSS V11.Če je res, naj uporabi "Import metodo", kot je Script Metoda, ko Uvoz iz predmetov. Dwg ali. DFX virov.To lahko storite na to DXF / DWG IMPORT dialog -> Možnosti Tab.
Upanje to pomoč!

vaš model je 2-d strukturo.w / o kateri koli debeline.ne morete dodeliti materiala na vse, kar ni 3-d.

bodisi dati nekaj končnih debelino kovine ali opredeljuje kot niz e-meje.

uporaba naloge pristanišča vrzel kot apposed na val pristanišče.boste morali opredeliti 2-d letalo za to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back