HFSS tutorials vključno z anteno

dobra [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 54 sekundah: [/color] [/size] hočem lpla anteno tutorial

[Quote = ptshao] [color = blue] [/color] [size = 6] [/size] [/quote] hi Ker sem ne, zato nimajo dovolj točka, hladno pls u poslali direktno na moj email @ [ email] turkeyham2002@yahoo.com [/email] najlepša hvala

Naredil bom projekt z HFSS Upam, da bo to mi pomaga [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 35 sekundah: [/color] [/size] I bo naredil projekt z Upam, da HFSS bo to mi pomaga

Hi Rad bi tudi oblikovanje directional antena za sistem RFID UHF, tako da bom lahko skeniranje videz pasivne oznake na daljavo za do 5 metrov. Ali lahko nekdo daje nobenih navodil ali predloge .. Hvala vnaprej

hi .. i potrebovali tudi ta tutorial, ampak dnt so pointz 2 download to .. povej mi wat 2 naredim??

i dont imajo tudi 2 točki .... obstaja povezava za prenos te datoteke? hvala

hvala veliko tuhis res pomagal ... ali ima kdo več primeri / opredelitve, kdaj uporabiti različne pobuđenja v HFSS?

ahh dont imam dovolj točk, ga lahko pošljete, da me na: saevartj (at) hotmail.com thx veliko!

Povečanje debeline substrata za povečanje pasovne širine vodi k povečanju lažnih sevanja krme in povečano moč površini valov

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back