HFSS simulacijo čakalne vrste?

W

winglj

Guest
Živjo, vsem, imam vprašanje glede HFSS simulacijo v9 čakalne vrste.Ali je mogoče zaprositi HFSS za simulacijo več projektov enega za drugim?

Poskušal sem odpreti več HFSS projektov in nato kliknite "analiziral" na vsakem projektih.Vendar se zdi, da ne HFSS simulacijo analize vseh projektov v istem času.Torej, moje vprašanje je, kako naj HFSS simulacijo enega projekta v vsakem trenutku in nato simulira naslednjega po prejšnjega popolno?

Hvala

Živjo, pir0texnik.Kako ste to v HFSS v10?Mogoče bom poskusil isto metodo v V9 ....Hvala

zdravo

V HFSS 10; u odprta vse projekte u želijo, da simulira.izberite eno in kliknite analizirate projekt se bo začela simulacijo tega projekta.Po tem u izberite drugega projekta in kliknite analiziramo, ponovi isto za vse projekte.v meniju orodja From: odpiranje "show čakalni vrsti simulacija" u vidi, da je le začelo 1. simulacija vsi drugi so v načinu čakajo.

winglj wrote:

Živjo, pir0texnik.
Kako ste to v HFSS v10?
Mogoče bom poskusil isto metodo v V9 ....
Hvala

ZdravoPoskusil sem v HFSS 10.Have u preveri odpiranje okna simulacijo čakalni vrsti v meniju orodja.Jaz ne kažejo, da je prva se simulira in vse druge čakajo

Živjo, sem končno ugotovila, da je v HFSS v9, da je nemogoče čakalne vrste simulacijo v HFSS okolju, kot so v10 ....Toda zdi se, da lahko uporabite ukaz batch v DOS načinu??Ali kdo poskusil, da je pred?Hvala

pripraviti naslednjo paketno datoteko (run_hfss.bat) ter prost dostop to.Sprememba poti do HFSS & ur projekte, kot u potrebujejo.

začetek / wait / nizko C: \ Ansoft \ HFSS9 \ hfss.exe-batchsolve "C: \ AProject \ HFSS9 \ projectname1.hfss"
začetek / wait / nizko C: \ Ansoft \ HFSS9 \ hfss.exe-batchsolve "C: \ AProject \ HFSS9 \ projectname2.hfss"

Živjo, vsi, jaz izvršiti batch pila šele to šele plan projekta in ne nič drugega.Bi vi pls povej mi kaj je narobe z njo?

Le naslednjo vrstico v paketni datoteki bi moralo biti dovolj, če hfss.exe v PATH.
hfss je odprta vsak projekt, analizirajo in blizu zaporedno.preverite stikali v hfss pomoč.obstajajo številne od njih.

hfss.exe-batchsolve "C: \ AProject \ HFSS9 \ projectname1.hfss
hfss.exe-batchsolve "C: \ AProject \ HFSS9 \ projectname2.hfss

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back