HFSS, IE3D, CTS, XFDTD tutotorials

G

guytoub

Guest
pozdravljeni vsi! Sem začetnik v oblikovanju anten in sem učil jaz. Kje lahko najdem tutorial o HFSS, XFDTD, IE3D ali CST mikrovalovne pečice, ker hočem, da se naučijo, kako jih uporabljati. hvala vam vsem

[Quote = guytoub] pozdravljeni vsi! Sem začetnik v oblikovanju anten in sem učil jaz. Kje lahko najdem tutorial o HFSS, XFDTD, IE3D ali CST mikrovalovne pečice, ker hočem, da se naučijo, kako jih uporabljati. hvala vam vsem [/quote] Za IE3D si lahko prenesete polno različico vrednotenja iz www.zeland.com , vključno s priročniki in veliko datotek vzorec. Prosti potrebna registracija.

HFSS material, ga lahko ugotovite, od tu h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=94152&highlight=hfss

Hi draga, jaz sem nov na tem forumu. Jaz sem začel delati na Mikrotrakasta antene z HFSS. Saj veš, še nikoli nisem uporabil to simulator prej. Potrebujem nekaj vaj. Thanks

Za IE3D si lahko prenesete polno različico vrednotenja iz www.zeland.com , vključno s priročniki in veliko datotek vzorec. Prosti potrebna registracija. Lep pozdrav · Zakaj si ravno moj kopirati besedilo z začetka tega nit??? opozorilo 1 - eirp

Daj mi svoj e-mail, lahko dam nekaj koristnih okoli vašega HFSS.

[Quote = milomilomilo] Dajte mi vaš e-mail, lahko dam nekaj koristnih okoli vašega HFSS. [/Quote] Hi milomilomilo upload v mestu. Regards

Tu lahko najdete veliko več informacij o teh simulacij softwares in tehnike / težave v skupini simulacijo EM na tem forumu. In tam je ton vaj za HFSS / CST itd. v skupini, kot tudi. Ananth.

Hello ljudje, jaz sem z uporabo CST .. Sem, da simulira dve strukturi: - zloženih sonda patch-krmijo, - patch + prstan sondo krmijo. Ima kdo referenčne tutorial? Hvala vnaprej, Lupin

Imam CST Mikrovalovne Studio vaj. To je datoteka. Upam, da vam lahko pomaga. pozdrav,

njihovi spletni strani je nekaj dobrih primerov začetek.

IE3D imajo zelo natančno ročno. HFSS imajo številne delavnice, na njihovo spletno stran.

Hi ... Bilo bi super, če bi kdo me poslali teh vaj to je moj e-poštni naslov: shivool118@yahoo.com thx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back