HFSS 9,0 Nerealna Simulation Results

A

aermeydan

Guest
Poskušam, da bi Surface MRI tuljavo.Da bi dosegli ta cilj, sem se en model, in je meritev.V HFSS 9,0, sem simulirajo ta model, vendar so moji rezultati so zelo interesting.Because Višina parameter S11 je večji od 1 in nisem te rezultate razložiti.Imam nekaj napovedi za ta problem, vendar nisem imel pojasnila.Najprej, jaz začeti rabiti kondenzator in moja opredelitev za Lumped RLC ne sme true.Then, moj tip je prenos rešitev in to lahko povzroči težave.Druga napoved Moj zamah je hitro in to je lahko problem.Ne vem, kateri izmed njih povzročajo problem.Therefore, sem dal svoj design in rezultati tukaj.Prosim, pomagaj mi.
Hvala za pomoč.

Imam problem z osnovno opredelitvijo kondenzator.Moram opredeliti 3 pf kapacitivnosti v mojem design.However, ko sem define valj Lumped RLC s višina 1,53 mm, ki je v substrat s svojo višina 1,53 mm preveč, potem je moje meritve S11 Paramaters so večji od 1.Očitno je, da je to nerealno result.If kdo mi lahko pomaga opredeliti pravice kondenzator vrednost v HFSS, sem zelo hvaležen.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back