Help

C

coolstuff07

Guest
Živjo,

Prosim pomoč mi v dajatve cyle odkrivanja vezje, tj,
Obratovalni ciklus pod 35%, je 0, več kot 65% je 1.

Prosim, pomagaj mi.

Adijo.
Last edited by coolstuff07 na 19. januar 2009 19:53, edited 1 v času celotnega

In pogostnost signal?Dodano po 2 minutah:Če imate stabilno amplitudo, lahko postavite RC filter za signal, in primerja signal z 35% in 65% da amplitude z 2 analogna primerjav.

Stefaan

Živjo,

Amplitude signala konstantna.

Prosim lahko opišete malo več.

Adijo.

Uporabite lahko števec visoke hitrosti, ki jo vrata s svojim vhodni signal.Resolucija lahko dosegli s tem je odvisna od razmerja med vašim signal obdobje in najmanjši rok lahko ročaj.Proizvodnja števec je lepo digitalno vrednost vašega delovnega cikla.

Živjo,

Zdaj niso sposobni razumeti zgornjo obrazložitev.Prosimo, lahko vsak od elobrate.

Adijo.

Če ste vključiti signal s konstantno amplitudo in spremenljive dajatve cikel dobite enosmerno napetost, ki je sorazmerna dajatev cikla.
Torej, če ste integracijo tvoj signal boš dobil napetost, ki je drugačna za dve dajatve kolesa ste omenjajo.Vse kar potrebujete potem je primerjavo razlikovati dve ravni in pripraviti logični izhod.

Torej, RC filter, follwed s primerjalnim bo izpolnil tisto, kar potrebujete.

Živjo,

Iam delovni proces na 150Hz.
Torej, RC filter komponente velikosti
bo ogromen.

Prosimo koli pomoč, če katera koli druga možnost,
je tam.

Adijo.

Živjo,

Skupaj sistem deluje na 150Hz, da bi jaz v oblikovanje detektor ciklusom
vezje.Normal RC filter tip vezje, ki veliko območje.Ali obstaja katera koli druga nadomestna vezja.

Adijo.

Res ne glej problem: na 150Hz obdobje je približno 6.67ms.Torej, če vaš filter ima nekaj 65ms časovno konstanto, bi morali biti v redu.S ony 62k upor morate o 1UF kapacitivnosti.To je lahko celo površino-mount 0603, za napetosti 6V ali morda celo 10V.

Prepričan sem, da lahko uporabite od 555 do razlikovati med dvema dajatev ciklov, vendar naj ne pozabi, da 555 deluje na istem načelu časovne razporeditve RC, tako da bo RC vrednosti biti istem vrstnem redu maginitude.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back