Help: Prvi koraki z zloženimi Cascode Opamp Design

A

analog_fever

Guest
Sem uspešno zaključil classic 2 fazi načrtovanja z OpAmp Miller nadomestilo, in sem iskal na napredno Op amp modelov.

Začel sem z zloženimi Cascode Opamp design in sem v zmedi ne vedo, kje začeti.Šla sem skozi Johns Martina, Jakoba in pekovskem knjig.Tako se zdi povsem drugačen način v prepognjen Cascode Op amperov ravna - vplivanje in odškodnine.Nisem prepričan, na katero naj sledijo.

Tudi jaz sem v iskanju specifikacijo za opamp parametre, ki se uporabljajo za načrtovanje.

Lahko nekdo prosim vodič mi, da bi začeli, ter zagotoviti smernice o tem, kako bi začeli, literatura za branje za začetnike, in specifikacije, če je mogoče.

Thanks in advance.

Mislim, da boste našli zasnove postopka na prepognjen cascode v poglavju 6 te knjige:
CMOS Analog Circuit Design, Phillip E. Allen

u lahko najdete prepogniti op poročilo UCB

analog_fever wrote:

Sem uspešno zaključil classic 2 fazi načrtovanja z OpAmp Miller nadomestilo, in sem iskal na napredno Op amp modelov.Začel sem z zloženimi Cascode Opamp design in sem v zmedi ne vedo, kje začeti.
Šla sem skozi Johns Martina, Jakoba in pekovskem knjig.
Tako se zdi povsem drugačen način v prepognjen Cascode Op amperov ravna - vplivanje in odškodnine.
Nisem prepričan, na katero naj sledijo.Tudi jaz sem v iskanju specifikacijo za opamp parametre, ki se uporabljajo za načrtovanje.Lahko nekdo prosim vodič mi, da bi začeli, ter zagotoviti smernice o tem, kako bi začeli, literatura za branje za začetnike, in specifikacije, če je mogoče.Thanks in advance.

analog_fever wrote:

Sem uspešno zaključil classic 2 fazi načrtovanja z OpAmp Miller nadomestilo, in sem iskal na napredno Op amp modelov.Začel sem z zloženimi Cascode Opamp design in sem v zmedi ne vedo, kje začeti.
Šla sem skozi Johns Martina, Jakoba in pekovskem knjig.
Tako se zdi povsem drugačen način v prepognjen Cascode Op amperov ravna - vplivanje in odškodnine.
Nisem prepričan, na katero naj sledijo.Tudi jaz sem v iskanju specifikacijo za opamp parametre, ki se uporabljajo za načrtovanje.Lahko nekdo prosim vodič mi, da bi začeli, ter zagotoviti smernice o tem, kako bi začeli, literatura za branje za začetnike, in specifikacije, če je mogoče.Thanks in advance.

Videl sem, da dokument, je samo okoli zasnove avtomatizacije z uporabo evolucijski algoritmi računalništvo.ta dokument ne more vam pomagajo na vseh.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back