HELP POTREBEN!

Y

yingying365days

Guest
Ali kdo tukaj vedo, kaj je vrednost impedanca obremenitve za Bluetooth LNA?Ali je 50 Ohm?Ali kdo ve o tem specifikacijo?Prosim ASAP, hvala.

Jaz sem svoj simuliranje LNA v kadenca, vendar nisem prepričan, kaj nekako obremenitev, je treba dati v svoj Bluetooth LNA, moram prevzeti, da 50 Ohm impedance bremena, ali naj jaz šele raba kapacitivno obremenitev?Če bi jaz raba kapacitivno obremenitev, kakšno vrednost te zgornje meje obremenitve je smiselno?

Mislim, da razlika v katerem so navedeni primer LNA SpectreRF Delavnica je testbench z dejansko obremenitvijo 50 Ohm.Hvala.

uporaba 50 ohms it's just simulacijo.v resnici impedanca LNA si lahko ogledate v pdf IC

Zaradi zgoraj.In mimogrede, kaj pdf IC?Ti pomeni ime datoteke?

Hvala veliko za odgovor.Hodim simulirati z obremenitvijo 50 Ohm upor, saj je oblikovanje preskusni napravi iz Cadence delavnice RF ročno.

če imate CSR bluetooth IC potem bi družbena odgovornost podjetij, da vam svoje pdf za to IC.si lahko preberete tam impedanca takrat.

jongjong wrote:

če imate CSR bluetooth IC potem bi družbena odgovornost podjetij, da vam svoje pdf za to IC.
si lahko preberete tam impedanca takrat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back