Has kdorkoli uporablja Lindenblad anten v mobil povezave?

N

nandopg

Guest
Če je odgovor da, vprašanje: Kaj pa imuniteto te antene glede na Višestazni v mobil povezave z uporabo analognih in digitalnih FM QPSK?

Thanks for any help,

NandoPG

Namestil sem dolgo časa nazaj Lindenband antena za 433MHz repetitor.Predstave so bili nekoliko boljši od ravnino tal, ampak mehaniki so bili tako občutljivi na veter, zaradi česar mi ga nadomestiti z vertikalni dipol.

Ker izolacijo med elementi Lindenband je relativno slaba (zaradi razdalje) Ne verjamem, da to vrsto antene lahko dajo dober učinek raznolikost (pomoč za Višestazni).

VFone,
Hvala za vaš odgovor.

Razumem vašo točko.Vendar je moja vloga, je kratkega dosega v zaprtih prostorih zveze, ki delujejo v 2.4GHz.Imam preizkušen nekatere vrste vsesmerna anten v oddajnik brez uspeha.Sprejemnik je konec usmerjenim dipol array.
Zamenjava omni s smerne antene na stran TX povezava deluje magnifically, kar me pripelje do spoznanja, da sem tipičen problem Višestazni.
Sem storil nekaj raziskav na internetu in Lindenblad anteno izgleda, da se izbira za vsesmerna uporabo v mobilni sistem v okolju močno Višestazni.
Moj problem je, da mi ni treba veliko strokovnega znanja v sistem antene in ne vem, če je vreden, da bi opravljanje te Lindenblad poti.
Poznavanje bolje mojo vlogo, kaj bi mi nasvet?

Hvala,

NandoPG

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back