Ham Radio HamCall - iščejo programsko opremo

W

whoda

Guest
To je moj oče rojstni dan in smo tako šunko radijski operaterji, ampak moj oče je bil prosi me, da poskusite najti Buckmaster hamcall. Težko je najti programsko opremo, kot je ta, ampak če kdo ima katero koli različico novejši od 1999 sem cenil. hamcall je treba za mano, če vaš hamradio deluje. It's bascialy obsežno svetovno amaterske radio pozivnim baze podatkov z več kot 1.671.826 oglasi Buckmaster hamcall buck.com

: (I ne vidijo veliko odgovorov sem preveč upal to programsko opremo morda lahko najdem, da bom poskusil ......: roll:, vendar ne obljublja

[Url = http://buck.com/haminfo.html] HamCall (tm) CD-ROM [/url] ok se zdi, da Pustite storitve moški 50 dolarjev ni dosti za vse te klice 2 cds na leto, eno leto 50 $ zelo malo i dont mislim, da lahko tukaj jesti za manj kot 50 $

Jaz sem v šoli in nimam veliko denarja. Če sem ga imel jaz bi kupil za mojega očeta. Ampak je ok ... kaj je težko najti na spletu. Jaz bom, naj pripravi drugo darilo

ok, če ste na colage potem si oglejte v pm je alink ot mesto za vas, vendar boste morali hitro hitrost prenosa, da bi dobili vse dobre nastavke upanje to je uporaba

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back