Hallov senzor trenutni

S

smuel

Guest
Živjo, jaz sem videti na uporabo Honeywell LOHET 1 trenutno senzor za merjenje tokov do 32A. Kolikor vem iz razpoložljivih podatkov, ki jih proizvaja izhodno napetost, ki se spreminja kot magnetno polje se spreminja v območju Gauss ... Nisem v bližini, kjer do praska z mojo fiziko, in sem malo zmeden, kaj to dejansko pomeni. V zaznavanje izmeničnega toka, bo izhodna napetost sorazmerna napetosti AC, ali bo DC napetost sorazmerna RMS AC trenutno se čutil? Sem prepričan, da bo napetost AC sorazmeren AC trenutno pa začutil, vendar sem mislil, da sem bolje dvojno preveri z vami fantje, preden sem šel naprej in oblikovanje moje ADC vezja vhod .. Hvala veliko Sam

Izhodna napetost iz teh senzorjev bo dc napetost 6V (povprečna vrednost) s komponento za AC + /-3V (max) okoli 6V .. Če želite, da output "AC", boste morali krmo izhodne napetosti skozi kondenzator ..
izhodna napetost iz naprave se bo linearno povečuje z magnetno polje, dokler se ne doseže 400 Gauss raven, na kateri točki se bo nominalno izhodno napetost 9.0V. Izhodna napetost na 0 Gauss je 6V ± 0.6V. Na -400 Gauss, bo nazivna napetost izhod 3.0V.
S spoštovanjem, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back