GSM TEMELJEČE prenos podatkov (prenos datotek, EX:... Pdf, txt, beseda ...)

S

selvan0201

Guest
Pozdravljeni vsi 2 ... Jaz sem z uporabo WAVECOM GSM modem za prenos glasovne signale in sporočila, ki uporabljajo R89C51RDxx microcontroller.Now rad, da prenos podatkov iz računalnika preko istega nikogar modem.Can pomagajte mi, kako to doseči, in da nekatere ideje o podatkovni transfer.I morali nekaj e-knjig v zvezi s to nalogo. Zahvaljujemo U. ..

Hi Selvan, kaj je vmesnik, ki ga uporabljate za komunikacijo z modemom. Če je vaš modem dobil UART / RS232 vmesnik, potem lahko uporabite vrata COM v računalniku za komunikacijo. Lahko uporabite AT ukaze za interakcijo z modulom .. S spoštovanjem, Joby

Zahvaljujemo se u Joby, Ya ur pravico rabim modem, ki ima UART v njem. Jaz sem komunikacijo z osebnim računalnikom s pomočjo hiper terminal. Sedaj moje vprašanje je, kako lahko naložite datoteko iz računalnika in kako lahko pošljete z uporabo GPRS / GPS / TCP / IP, s katerim tehnologija / protokoli ... Še enkrat se zahvaljujem za u daje dragocene informacije .. U lahko povem nekaj web je za uporabo AT ukazov za podatkovno komunikacijo? Glede na Selvan.

Zahvaljujemo se u zelo Joby gospod za pomoč u'r zame ... Žal mi je za zamudo odgovor na u ... Gospod mi je všeč, da pošlje datoteke iz računalnika na drug računalnik prek GSM modema in jaz sem z uporabo WAVECOM Quik Q2400A serije modem.In da modem proti imeli možnost, da pošljete podatke ... Če u pozna tat, pomagajte mi ... V Tech.Spec sem našel tat je mogoče prenesti zna poiskati vire informacij za drago V potrebovali dva GSM modemov .. Zahvaljujemo u, zadeva, Selvan ...

Zahvaljujemo se u toliko gospod Livingston ... Gospod mi je všeč, da pošlje datoteke iz računalnika na drug računalnik prek GSM modema in jaz sem z uporabo WAVECOM Quik Q2400A serije modem.In da modem proti imeli možnost, da pošljete podatke ... Če u pozna tat, pomagajte mi ... V Tech.Spec sem našel tat je mogoče prenesti zna poiskati vire informacij za drago V potrebovali dva GSM modemov je pravilna ... Zahvaljujemo u, zadeva, Selvan ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back