GSM telefon "Jammer"

S

solvarg

Guest
Tako bi rad zgraditi napravo, ki bi lahko marmelada, prekinil klic GSM. Kratkega dosega 2-4m RF oddajnik lahko moti (razpad), telefonski klic. Kdo videl stvar, kot je ta? Kdo ima idejo o tem, kako oblikovati enega? Hvala!

Ali se zavedate, da je tak Jammer nezakonito v večini držav? Regrds - ME

Celoti pravni način bi bil, da zakričal "Driska ust kaže constipations v možganih." ko pokažete na osebo na telefonu.

[Quote = solvarg] Tako bi rad zgraditi napravo, ki bi lahko marmelada, prekinil klic GSM. Kratkega dosega 2-4m RF oddajnik lahko moti (razpad), telefonski klic. Kdo videl stvar, kot je ta? Kdo ima idejo o tem, kako oblikovati enega? Hvala! [/Quote] Zelo enostavno. Potrebujete VCO, da pomete s sawtooth okoli osrednje frekvence prejeli telefona GSM na frekvenci. Dodate lahko majhen amp na VCO izhod za omilitev in dajejo malo ojačevanje. VCO se briše po nekaj KHz z dovolj veliko amplitudo, za kritje GSM prejeli frekvence pasovno širino. Sem sodeloval pri oblikovanju prototipa blaga z dvojno pasovno enoto za vladne agencije v Braziliji in naša enota lahko blokira in ustavitvi telefonski klic v radiju 70m. Kot je prejšnji član je dejal, ta naprava je nezakonito v veliko okrožij in sem samo zavedati okoli 8, ki omogoča uporabo tega v restavracijah in gledališča. E

Rabim shematični, ki nikogar? Bi bilo mogoče uporabiti staro postrga telefon GSM? V tem primeru so mi kdo videl telefonsko shematskimi leži okoli?

h ** p :/ / gbppr.dyndns.org / Proj / mil / celljam / index.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back