GSM / GPRS modem povezuje na spletni strežnik shrani na mikrokrmilnik

L

laadpiyush

Guest
Rad bi povezal GSM / GPRS modem na spletni strežnik shrani na mikrokrmilniška. kaj so koraki, da je treba opraviti. jaz sem completly novi v tem. hvala vnaprej. Piyush Laad:?

povejte vaše zahteve v podrobnosti,, da za modem GSM. uporabi krmilnik ... kaj pravzaprav želite celoten projekt ali samo smernice ... Iskanje to delovno mesto, kjer so pojasnjeni GSM in GPRS ukaze .... Download AT ukazi pdf spisa, značilnega za vaše modul in poskusite igrati z njo

povem svoje zahteve v podrobnosti, da za modem GSM. uporabi krmilnik ... kaj pravzaprav želite celoten projekt ali samo smernice ... Iskanje to delovno mesto, kjer so pojasnjeni GSM in GPRS ukaze .... Download AT ukazi pdf spisa, značilnega za vaše modul in poskusite igrati z njim
jaz delam na tracker naprave GPS. upravljavec še ni odločeno. Mislim, da LPC2387 je treba uporabiti. hočem povezati GPRS modem s spletni strežnik shrani na mikrokrmilniška poslati koordinate sledil sprejemnik GPS. kaj bi bilo treba ukrepe za izvedbo v tem projektu ..

po moje prejšnje nasvet nit ... igra z GPRS na HyperTerminal, nato pa se začne s 2378

koliko pomnilnika zahteva za shranjevanje spletni strežnik z mikrokrmilnikom kakšno idejo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back