C
cesare
Guest
Hi all, Jaz sem desgning krovu, ki vsebuje motor, GSM, SLIC, ki je motenj uporablja DAA in kodek. SLIC, DAA in CODEC so mešane naprave, signalne, ki vsebuje A / D in D / A in proizvajalec te silicija reccomends uporabo ločen analogni in digitalni tla pridružil pod IC telesa. Očitno je ta reccomendation namenjen za povečanje IC učinkovitost. Če mi sledite tem reccomandations bo moj ozemljitveno ploščo ločiti v več manjših zemeljskih letal. Poleg DAA zahteva svojo tlorisno površino galvansko ločena od sistema GND. Ampak v mojem design imam tudi soočiti z RF! Ta naprava uporablja monopole anteno neposredno priključen na PC sveta in tako bo ozemljitveno ploščo so neposredno vključeni v RF sevanju. V tem primeru se bojim, da bodo različne letala na tleh vedejo kot majhne dipolov in povzročajo težave. Moje mnenje je, da mora biti trdna unsplitted letalo na tleh boljši za RF kaj pa mešanega signala IC? Prebral sem nekaj člankov in Forum Teme o tem, kako razdeliti (ali ne po delih) in ozemljitveno ploščo, kako pot sledi, vendar nihče od njih se sooča neposredno Ali lahko moj problem, da mi nekdo nekaj namig o najboljši rešitvi v tem primeru? Hvala vnaprej