Groba Sprememba Analiza

D

dhaval4987

Guest
Hej vsi Če želim preizkusiti vezje vedenja na različnih koncih, le grobo analizo in ne Monte Carlo, kaj in kako naj spremenim parametre? Razumem, da SS pomeni NMOS in organizacij za vodenje projektov tako počasen in FF pomeni tako hitro ... vendar obstaja povezava med količino spremembo Vth enega z Vth od drugih? Mislim, če sem povečal Vthn, potem s tem, kar znesek, naj poveča Vthp za SS? kaj pa SF, FS in FF obratno? Tudi, ko sem poskušal spremeniti 2 ali več parametrov naenkrat, kako naj vem, po moje naprava sodi v krivulje? (Primer spreminjajočem Vth tako za NMOS in organizacij za vodenje projektov, nato pa spreminjanje Vdd in temperature, kako določiti kotu delovanja, na primer, je bilo hitreje kot FS ali počasneje nato SF ali hitreje kot SF in podobno pametno!?)

Ali pa naj me preoblikovati vprašanje. Od temperature in Vdd in Vth, katera dominira? - To bi mi pomagal odločiti napravo prostor in potem temelji na prevladi, lahko naredim grobe analize za vsak primer posebej.

Še eno vprašanje: sem 3 analize, v katerem 1. sodni vsi pogoji so bili tipično-tipičen Vdd, Temp, Vth in Leff. V drugo, sem kar naprej Temp 125C, Vdd zmanjšala za 10%, Vth poveča za 10% in Leff nespremenjena. in v 3. eno, sem kar naprej Temp 125C, Vdd zmanjšala za 10%, Vth povečala za 10% in Leff povečala za 10%. Tehnično, če bi povečali Leff, nato pa vezje delovanje upočasni še bolj. Toda presenetljivo, sem ugotovil, 2. primeru počasnejši od 3. enega. Vekanje razumeti, zakaj!? Mi lahko kdo pove?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back