Gradnja stikalo modul

E

Eskil

Guest
Živjo! Ne vem, če je to pravi kraj za vprašati, ampak moram da ga je ustrelil. Bom izpustiti vse booring podrobnosti, imam napravo, ki bo izdal "kontrolni signal" - nizka napetost pulza - na pritiskom na gumb na daljinskem slušalko. Kaj sem ga morate storiti, je povezati dve žice, kot stikala. Vsak prispevek o tem, kako sem lahko zgraditi modul za to stvar, ki povezuje vezje, ko je izdal kontrolni signal?

Morate nekaj podobnega flip flop. Poslali utrip se gre mimo, pošljite še utrip, da gre nazaj. To flip flop nato nadzoruje dejansko stikalo. Če imate velik utrip, lahko to storite z releji, če je pulz Zakorovljen in hitro, bi bil čip bolje. Potem morate navesti, kaj želite, da preklopite, 230V AC?, 12 V DC?, .01?, 20a? Frank

Mislim, da je dobro videti, tako kot eden od primerov, kako nekateri Osram kompaktna fluorescentna žarnica z LED del.
normal_Osram_duled_21w.jpg
Seveda bom dal Osram, kot na primer, prav tako pa je drugi proizvajalci s podobnimi rešitvami. Štetje stikala in preklapljanje interval s timerjem. Ta pristop k rešitvi lahko dam možnost, da ohranijo obstoječe žice. ali če potrebujete le preprost nadzor oddaljenega enoto samo reči, da je veliko projektov. : Wink:

Potrebujete nekaj podobnega flip flop. Poslali utrip se gre mimo, pošljite še utrip, da gre nazaj. To flip flop nato nadzoruje dejansko stikalo. Če imate velik utrip, lahko to storite z releji, če je pulz Zakorovljen in hitro, bi bil čip bolje. Potem morate navesti, kaj želite, da preklopite, 230V AC?, 12 V DC?, .01?, 20a? Frank
Hvala doslej. Očala so: napetost signala sproži stikalo: 4 ~ 5 mV, tok je poleg napetosti nič več kot glavnega kroga: 4 ~ 5 V. tudi tu tok je skoraj nič (to je tudi prav nadzorni signal odkleniti vrata) impulz je za 2-3 sekund, vendar sem šele potreba glavno vezje, ki bo omogočen za nekaj milisekundah. Kateri elementi so potrebni za čip, kot je ta?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back