graditi lastno omrežje GSM ur

H

hassenman

Guest
mi lahko poveste, če je možno, da ustvarim svojo lastno mrežo GSL jaz znanje svoj težko, vendar ive dobil vse to poletje, da to storite, če bo to ok, jaz bi tudi reprogram sim kartice za my operaterja tukaj, da pustite telefon dela na obeh omrežjih in odkrivanja klicev tako zveni noro fantje, ampak prepričan sem, da lahko u pomoč mi. pozdrav

> Mi lahko poveste, če je možno, da ustvarim svojo lastno mrežo GSL Ja, če si lahko privoščite opreme bazne postaje in se lahko prepričali vlado v vaši državi, da bi vam dovoljenje in dodelitev frekvenc. GSM pasovi v svoji državi, so verjetno že dodeljene obstoječim prevoznikom. Če začnete oddaja na frequencys obstoječih telefonskih omrežij bodo našli. > Bi jaz tudi reprogram sim kartice za my operaterja tukaj>, da naj telefon dela na obeh omrežij in odkrivanje klice iz obeh jaz ne mislim, da je to možno, če imate podpisano pogodbo o gostovanju z obstoječimi omrežji. Standardna Sims ni mogoče reprogramirati.

kako je mogoče dodeliti frekvence, kako lahko več operaterji nudijo iste storitve gsm hočem zgraditi majhen omrežja (100-metrski 1 ali tako). svoje ni problem, če ne morem reprogramirati sim kartico bi uporabil drugo celico. tukaj (v Tuniziji) je r 2 operaterji. Rudnik uporablja 1989 MHz (naraščajoče) in 1925 (padajoče). Upam, da bom lahko več podrobnosti in pomoč hvala

Za 100meters le dobili obremenitev brezžičnih telefonov in PBX

kaj hočem je, da uporabite svojo celico za klic drugo mobilni telefon sem že naredil brezžičnih telefonov radijskih hvala vseeno

poskusite pas bluetooth frekvence? Jaz sem oblikovanju poskus usmerjen GSM omrežje za mojo poklicno šolo! Morda vam lahko pomagam?

ok souds dobro, ampak nimam pojma o bluetooth jaz bi bil hvaležen, če soo lahko u pomoč mi hvala

Fantje, se šališ)) GSM omrežje sestavljeno iz najmanj 4 vozle - BTS, BSC MSC in HLR. Delovanje vseh teh vozlišč je treba izvajati, da ni potrebno, da reprogram SIM, da delo na različnih pasovih. 2 rabo omrežja ob istem času - morate 2 radia in kontrolne module - ni mogoče prisluhniti 2 ostranjevalne poti, če so comnig ob istem času. Končno, kakšno je razmerje med modrega zoba in GSM? Ali je spam? Srečno, če to ni.))

Artem ne, to ni spam. Vem, da zveni noro, in sem rekel, da je od samega začetka. ampak za moj mikro elektronsko diplomo enngineer moram delati na projektu in sem si želela zgraditi nekaj takega dobro. Imam 2 leti pustil za dokončanje lep projekt. za omrežje GSM, nisem hotel, da telefon poslušati obeh signalov hkrati, kaj mislim, je s pomočjo ur telefona, u iskanju aktivnih omrežij in nato u izbire 1 u wanna uporabo, to vsi. Zdaj imam nekaj vprašanj fantje: ne rabim informacije o drugih operaterjev, ki delajo tukaj, da bi dobili svoje GSM omrežje deluje? Če je tako, ne bom dobil nič od njih. obstaja največje število subjektov, ki jih ni mogoče preseči? če kdo misli, da sem "Nikoli ne bom dobil dela plz povej mi in povej, zakaj bi bilo koristno, coz i dun rad ohlapno veliko svojega časa v kaj takega nemogoče. Pripravljen sem kljub temu, da se glasi kakšen nasvet knjigo u. Hvala lepa fantje.

Maksimalno število gospodarskih subjektov, ni omejeno, dejansko pa je stvar frekvenčnega kanala dodelitve in trajanje mobilnega omrežja MNC, ki je id subjekta znotraj posamezne države. Kaj morate storiti: - je treba najti bazno postajo s kodekom gsm nameščene znotraj. Če je kodek ločeno - morate imeti svoje v vozlišču boste načrtujete za nadzor BTS. - Potrebo po izvajanju "vozlišče" povezuje s tem bazne postaje. Node bi morala podpirati ravnanje z ABIS vmesnika signalizacijo, dTap in začetnih sporočil MS - Če se ne namerava izvesti šifriranje vam ne bo treba za SIM specifičnih podatkov. Samo IMSI - Node morate mora podpirati fizično povezavo, ki BTS. Lahko bi se bankomat ali PCM ali .... Glede informacij o ostalih freqs izvajalci - Slišal sem, da je Nokia mobilne sniffer programske opreme na voljo na internetu. Torej si lahko prenesete in v telefonu. To bo omogočilo, da vidite frequences in operaterji, info, da je treba dovolj informacij za vas.

Živjo, Rabim za izgradnjo strojne opreme (strežnik gsm ali somthing), da se priključi na računalnik, tako da sem lahko pošljete besedilna sporočila iz mojega mobilnega telefona z računalnikom prek strojno opremo gsm, kdo ima kakšno idejo o tem, kako sem lahko to naredil? ni nobene Sheme? hvala vnaprej.

halo prijatelj, jaz sem zainteresirana, da se brezžični radio telefon. Hassenman Prosimo Hlep z zagotavljanjem podrobnosti dokumente ........ v mojem nabiralniku. sea002.ece @ gmail.com , bom zelo zelo hvaležen za vas. glede Sagar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back