GPRS vozilo sistem za sledenje.

M

mrizwan

Guest
Hi everyone ...

Jaz bom naredil projekt za sledenje vozil z uporabo sistema GPRS.Lahko vsakem 1 povej mi whot je najboljši Methode impliment za ta projekt.

on both ( Base station and Vehicle ) sides.

im uporabo mikrokrmilniška
na obeh (Bazne postaje in vozila) straneh.in ofcoures microcont imajo omejeno pomnilnik.Kako lahko impliment tega pro tako, da se moja zakonik bo zmanjšati in doseči i moj Proj dokončanje.

in ur, ko poskušam izvajati GPRS - vechile sistem za sledenje .. analizira ur gateway - ki zagotavlja Ur povezave GPRS (ofcource paketni prenos podatkov) - lahko poskusite GSM - GPRS s prehodom ..tako da lahko uporabite bazo-postaji kot točk za drwaing zemljevid ..
Nekaj o teh vrstic ...

i poskusite malo dokumentov na istem ..

v zvezi,
Arun

Prosimo, upoštevajte, da, ko delamo na GPRS,
pa obstaja najmanj dve vrsti GPRS modemi na voljo.

Eden je samo surovo brezžični modem, ki ga potrebujejo za izvajanje vseh potrebnih protokol v vaši MCU, kot so javno-zasebna partnerstva, LCP, IPCP, IP, TCP ali UDP ...

Drugi je z TCP / IP, ki ga lahko povežete preprostih strani strežnika s AT ukaz.To lahko pomaga, da prihranite tako čas razvoja in tudi sredstev za MCU.

Veliko GPRS modul proizvajalca modemov je tako, kot so Siemens, Sony Ericsson, BenQ, Wavecom ...

Vendar, ne glede na modemih, ki ga boste uporabili, sem ugotovil, da ste ciljanje storiti tako za kupce (v vozilu) in strežnika (bazne postaje).Prosimo, upoštevajte, da nekatere operater vam virtualne IP, ki je komaj obiskala z drugimi strankami, bo to povzročilo težave na strani strežnika, ki bo deloval kot skriti za požarnim zidom.

S spoštovanjemDoda po 50 sekund:prosimo, upoštevajte, da, ko delamo na GPRS,
pa obstaja najmanj dve vrsti GPRS modemi na voljo.

Eden je samo surovo brezžični modem, ki ga potrebujejo za izvajanje vseh potrebnih protokol v vaši MCU, kot so javno-zasebna partnerstva, LCP, IPCP, IP, TCP ali UDP ...

Drugi je z TCP / IP, ki ga lahko povežete preprostih strani strežnika s AT ukaz.To lahko pomaga, da prihranite tako čas razvoja in tudi sredstev za MCU.

Veliko GPRS modul proizvajalca modemov je tako, kot so Siemens, Sony Ericsson, BenQ, Wavecom ...

Vendar, ne glede na modemih, ki ga boste uporabili, sem ugotovil, da ste ciljanje storiti tako za kupce (v vozilu) in strežnika (bazne postaje).Prosimo, upoštevajte, da nekatere operater vam virtualne IP, ki je komaj obiskala z drugimi strankami, bo to povzročilo težave na strani strežnika, ki bo deloval kot skriti za požarnim zidom.

S spoštovanjem

Živjo

Strežnik lahko ni priključen na internet throgh GPRS, strežnik, se lahko na redni internetni serveror povezani čeprav DSL na internetu.
in da boste lahko premagali težavo vertual OP.
Je to res?

Salam
Hossam Alzomor
www.edaboard.com

prvo vprašanje: kako izračunati polmer, ki ga je prejela močjo?

živjo,

celo hočem narediti sledenje vozil z uporabo GPRS modem (mc35i).lahko kdorkoli giv mi idejo août to.
Jaz sem uporabo ARM processr.
PLZ help me hitro.
s spoštovanjem,
preeit

ni tukaj nikogar zmedo GPS s GPRS?!?

I did a car GPS sistem za sledenje, če koga zanima.
Samo zahteva katere koli stare Symbian S60 telefon (50 $) in GPS sprejemnik BT) (50 $?).

http://jumpjack.wordpress.com/2007/12/27/antifurto-satellitare-con-telefoni-symbian/
http://jumpjack.wordpress.com/2007/11/09/car-anti-theft-with-javaphone-pda/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back