GPR uporabljajo v odkrivanje min

V

vincentz

Guest
HI
Jaz sem študij učinkovit detektor svetlobe rudnikih in appeard se mi, da z uporabo aGPR (Ground penetrating radar) bi bila najboljša rešitev, vendar ne vem veliko o radarjev in ni fin zanimivih dokumentacijo o this.I bi radi za izgradnjo pometanje sintezo radar, da katera koli pomoč, za to ne bi bilo welcome.Many hvala vnaprej za vašo pomoč.
Vincent Zollinger.vincentz (at) bluemail.ch

V

Morala bi upoštevati prizadevanja na strani z deployer za zaščito naprave pred odkritjem.Carbon fiber in acostic lupini absorbenti zelo specifičnih geometrij je treba obravnavati.

T
Last edited by tanuki
17. junij 2004 15:20; edited 1 v času celotnega

Živjo,
do google iskanja na Hĺkan Brunzell
On je opravila
dr

delo o tej temi.

s spoštovanjem,
StoppTidigare

Prišlo je do mesta na tej strani nekaj tedni o uporabi metode NMR s zemeljskega magnetnega polja, kot je pristranskost za ugotavljanje dušikovih komponento eksplozivne kemikalije.

Obstajajo dobre knjige o mine odkrivanja, ki jih je objavil RAND corporation.you lahko prenesete online verzija knjige iz njihove spletne strani
www.rand.org.If želite odkriti zemljišč rudnika, ki je izdelan s plastičnega materiala, boste morali uporabiti GPR ali druge vrste tehniko, ki vam bo dala možnost za izgradnjo 2D ali 3D pogled na surfice below.If vas želijo odkriti a morje moje bi morali graditi magnetometer ali neke vrste ultrasoud lociranje (v primeru, da je moja graditi z ne-metalic materiala)

lahko uporabite za iskanje google to temo. "
in boste našli veliko Doktorska disertacija.
Moje delo je tudi o tem.

obisk
www.questia.com / library / history / vojaške zgodovine / orožje / landmines.jsp

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back