Govornik magnet polnilnik

Y

yugal

Guest
lahko katera koli od pomagaj mi oblikovati magnet polnilec za 10 "do 18" zvočnik z omrežno napetostjo. Moram it very much. zahvalo vsem. yugal

hi tpetar, hvala za hiter reply.I našel vezje za nizke polnilnik magnet. yugal [COLOR = "srebrne"] --- Updated --- [/COLOR] [COLOR = "srebrne"] --- Updated --- [/COLOR]

Ne, problem ni rešen rabim večji polnilnik 0,400-600V DC in 800-1000 amp za polnjenje večjih magnetov. yugal

Naredila sem elektromagnet v upanju, da bi lahko ponovno vitalizira magnet na meter D'Arsonval gibanju (to je bil nekaj odstotkov nizka). I zaviti dolgo dolžino žice magnet okoli jeklenega droga. Zaprosil sem 12V baterijo. Oblikoval je več amperov. To je bila močna, a ne toliko, kot je bilo treba. Če je priključen več kot nekaj sekund, se je začelo segrevati. Ne rabiš 800 amperov. In ti si verjetno ne potrebujete električnim tokom. Tudi če uporabljate napajanja, morate teči skozi diode nazivno za znesek, ki gre skozi žico. Preizkusite ta preizkus, ker vaš post pomeni, boste dobili dostop do zvočnika magnet. (Če nimate dostopa, boste morali zmanjšati luknjo v sredini kupole. Kasneje boste lepilo na papirju kapo.) Priložite močan magnet, da obstoječi šibki magnet. Tako kot neodima tipa. Moralo bi biti ravno dovolj majhna, da se prilega v glasu stožca. Na sliki:
81_1342723607.gif
bo NS pola se seštevajo. To bo težavno manevriranje nov magnet za pravilno polarnost in pravilnega položaja. Morate biti previdni, da se prepreči magnet iz skočili iz prsti. Če to vpliva kovin bi lahko razbila. Nočeš delcev dobili v prostor okrog navitja.

hi opravičujem za pozen odgovor. rabim to vrsto opreme yugal

Kaj vas v ne zelo pogosto, pravzaprav še nikoli nisem slišal kaj takega. To ne bo lahko, da bi dobili rešitev za to.

Vse tehnične trajni magneti so "zaračunajo" (magnetni) na podoben način. V nasprotju z nekaterimi bolj špekulativne prispevkov v tej temi, bi oblikovanje magnetizing enoto začeli z natančnim izračunom magnetnem krogu, potrebna jakost in pulzni oskrbe z električno energijo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back