GLIBC_2.0 Napaka IC5141

D

Dick Hou

Guest
Živjo,
Jaz napeljati kadenca ic5141 na suse 9,2 profesionalno, ko sem prost dostop to, izdal naslednje sporočilo:
Kurac @ linux: ~ / tmp> icfb
/ tools/ic5141/tools/dfII/bin/icfb.exe: selitev error: / tools/ic5141/tools/dfII/bin/icfb.exe: errno simbol, različica GLIBC_2.0 ni bil določen v datoteki z libc.so.6 link časa reference

Kako lahko naredim?
Hvala!

Cadence IC 5.X.XX mora biti nameščen in samo RedHat 7.2,7.3 ali WS 3,0

Nič drugega ...

V nasprotnem primeru, če ne namestite, lahko obraz soočajo s številnimi problemi z združljivostjo, urejanje in ...

BigBoss je napisal:

Cadence IC 5.X.XX mora biti nameščen in samo RedHat 7.2,7.3 ali WS 3,0Nič drugega ...V nasprotnem primeru, če ne namestite, lahko obraz soočajo s številnimi problemi z združljivostjo, urejanje in ...

Namestil sem IC5.033 pod Suse 9,3 s ne naloga sploh.Samo preverite, ali imate LD_LIBRARY_PATH nastavljeno na pravi poti in da bi lahko pomagali z LD_ASSUME_KERNEL 2.4.1.Cadence deluje tudi zelo lepo pod Redhat 4 WAS.No težave tam sploh ne.Zato hranite težaven.

**** Hou wrote:

Živjo,

Jaz napeljati kadenca ic5141 na suse 9,2 profesionalno, ko sem prost dostop to, izdal naslednje sporočilo:

Dick (at) linux: ~ / tmp> icfb

/ tools/ic5141/tools/dfII/bin/icfb.exe: selitev error: / tools/ic5141/tools/dfII/bin/icfb.exe: errno simbol, različica GLIBC_2.0 ni bil določen v datoteki z libc.so.6 link časa referenceKako lahko naredim?

Hvala!

Vse, kar potrebujete, da je to jasno ...

dodaj / lib/i686 svoj LD_LIBRARY_PATH spremenljive ter zagledati če to tovarna.

Menim, da bi morali imeti / lib/i686 na redhat / fedora na Linux.

S spoštovanjem
VA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back