Glede UART modeliranja s pomočjo FPGA.

N

noloser

Guest
Jaz sem modeliranje vmesnik UART z uporabo FPGA VHDL, toda obstajajo nekateri, ki spec got i zmeden.je chipset UART najdemo v večini namiznih PC dešifrirati negativno napetost, kot je logika "1" ali pozitivno napetost, kot logično "1"?Prebral sem nekaj člankov o sporočilu RS232, nekaj rekel v eno smer, medtem ko druge reči drugega, tako da sem že zbegan.moči jaz varno domnevati, da začnejo malo je logika "0" in na koncu je logika bit "1", ne pa, da je napetost ravni?

Hvala za vse uporabne informacije!

IV kwartał przyniósł rekordowy i dawno nienotowany w takiej wielkości przyrost bazy aktywnych kart SIM polskich operatorów. Jak nietrudno się domyśleć, najwięcej pozyskało P4, ale całkiem nieżle poszło też Centertelowi - wynika z danych i szacunków TELEPOLIS.PL.

Read more...

Ali to pomeni, ko design vmesnika UART na FPGA za komunikacijo s serijskega vmesnika namizni računalnik, morem šele zdravljenje logiki "1", kot je visoka napetost in logika '0 'kot negativno (ali nič) napetost ravni?kakršne koli povezave s spec listov ali izdelke, za prikaz te info?

hvala veliko!

Ko ste finshed svoje načrtovanje v VHDL boste morali voznika RS-232, ki je, da prevajanje 3.3v in 5v logične ravni, ali pa boste morali ą5V ÷ ą12V (standard omogočajo velike napetosti interval).Vsak pretvornik, oddajnik ali sprejemnik inverts signal, nato pa, če pošljete logiko visoka (1) je obrnjen vaš oddajnika (voznik) in sprejemnik (voznik v vašem računalniku) inverts signal znova.
Nato za varen, malo Start Vedno je "0" in Stop bitni (-a) vedno "1".

Ta pretvorniki (vozniki) so na voljo od Linear Technology, Analog Devices, Maxim, Texas Instruments ....in še veliko več.

Jaz upanje to pomoč

MAX232 datasheet
http://pdfserv.maxim-ic.com/en/ds/MAX220-MAX249.pdf

kar pomeni, bom design kodo, kot je logika "1", je visoka napetost in logika "0" nič napetost in po zaključku, pred uporabo jo rabim za oblikovanje drugega voznika vezje z MAX232 čipa, moram jaz pravilen?

Hvala za vaše info!

V bistvu lahko samo z invertnim vložek kot vaš prenos in / out (start bit nizka) ..potem boste uporabili le za max232 vrstico gonilnike za 12 V/-12V.

jelydonut

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back