Gasilni robot (kako to storiti)

F

~fuulthrottle~

Guest
Jaz delam moje zadnje leto projekta, kot je naslov zgoraj ... Všeč mi je, da se samodejno robot, ki lahko zazna toploto ognja iz bližnjih, potem ko senzor zazna toploto, bo robot deluje. potem bo robot iskanje vira toplote. po tem, ko ugotovi, ogenj. robot bo spray aparat na to ogenj rabim predlog o tem, kako ta projekt iz nič ... -Kakšno vezje potrebujem? -Kakšen tip motorja za uporabo? -Kakšen tip senzorja potrebujem? -Kakšne vrste mikrokrmilniška za uporabo? -Kako to storiti programiranje?

Hi, Nice ideja ... Pri tej operaciji se izvede v zaporednih način, boste morali centralizirano vse funkcije z uporabo mikrokrmilniška ... Izbira bo vaša bo vaša glede na vaše prejšnje znanje o mikrokontrolerji ... Raje PIC conrollers in C prevajalnik MikroC ... Lahko uporabite toplotne senzorje, kot so LM35 priključen na krmilnik z podprogramov ADC pomaga za merjenje temperature in dal mejne vrednosti (max temp), nad katero gasilni aparat mora delati ... za zaznavanje temperature iz več strani uporaba več senzorjev .... Za gasilni aparat za delo uporabiti elektromehanske ventilov, ki deluje na napetosti uporabljajo ..... hvala

Mislim, da sem brala o tem projektu, preden pa se nisem mogel spomniti, če .......

Hi, Nice ideja ... Pri tej operaciji se izvede v zaporednih način, boste morali centralizirano vse funkcije z uporabo mikrokrmilniška ... Izbira bo vaša bo vaša glede na vaše prejšnje znanje o mikrokontrolerji ... Raje PIC conrollers in C prevajalnik MikroC ... Lahko uporabite toplotne senzorje, kot so LM35 priključen na krmilnik z podprogramov ADC pomaga za merjenje temperature in dal mejne vrednosti (max temp), nad katero gasilni aparat mora delati ... za zaznavanje temperature iz več strani uporaba več senzorjev .... Za gasilni aparat za delo uporabiti elektromehanske ventilov, ki deluje na napetosti uporabljajo ..... hvala
Thanks ... lahko kdorkoli kažejo, kakšne vrste naprave za spremljanje, da lahko uporabljam v ta robot .... Prav tako bi rad vprašal, je ta vrsta samodejno nadzoruje robot je mogoče kombinirati z ročnim nadzorom v enem PIC .... ne potrebujemo poleg programov ali samo z uporabo drugih PIC ročno kontrolo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back