fwrite v Verilog ....

L

lakshminarayanan

Guest
Med uporabo fwrite v Verilog ....... kot je navedeno spodaj .... $ Fwrite (datoteka, "% d = @ =% d", addr), če je vrednost negativna jaz sem pridobivanje podatkov v datoteko kot ......... npr .. ..- 1, 65535, ampak jaz še treba natisniti kot -1 v spisu pa vse vemo druga oblika pisanja podatkov tako i colud pisati negativne vrednosti, kot -1 v svojo datoteko .....

Uporaba % d je treba natisniti -1, na primer naslednjo kodo tovarna lep v VCS:
Code:
 modul fwrite (); začetna teči: b1 integer file, file = $ fopen ("a.txt", "w"); $ fwrite (datoteka, "MIN_1 je% d PLUS_1 je% d", -1, 1); $ konča, konec endmodule
Proizvodnja je:
Code:
 MIN_1 enaka -1 PLUS_1 je 1
HTH Ajeetha, CVC www.noveldv.com [/code]

Checkout ta!
Code:
 modul test; celo datoteko, reg podpisala [15:00], addr; začetni začeli = -1; addr = 100; file = $ fopen ("test"); $ fwrite (datoteka, "a =% @ d =% d ", addr); end endmodule / / test

Mislim, da če ste prijavljeni spremenljivke "a" kot register podatkovni tip, obstaja možnost, da morda ne kažejo negativna vrednost, saj bi bilo nepodpisane privzeto. Plz ček fwrite izjavo z "a" je deklariran kot celo število in videli, če se pojavi isti problem. Prav tako, prosimo, povratne informacije o tem.

Problem je določena s strani predlog, ki ga nand_gates ........ rabim modelsim simulator v win xp ................

Ko sem poskusil kodo zgoraj in simulacije z uporabo Isim, izhod je samo en znak, namesto "MIN_1 enaka -1 PLUS_1 je 1", izhod je samo M. kdo bi mi lahko povedal, kako rešiti to? Je to zato, ker sem narobe simulacijo? Hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back