O
ombadei
Guest
Živjo,
Moja ekipa in jaz pa nameravajo začeti projekt z določeno spodaj navedene podatke:
- Pretvori PAL video kamero toka v RGB za prikaz na VGA monitor
- Obdelavo videotok za odkrivanje gibljivih predmetov
- Krmilni položaj virtualni objekt (superponiranimi na) v sceni s detektiranega gibanja (eg.of roko).
Orodij smo opremljeni z:
- Digilent Nexys FPGA krovu (Xilinx XC3S200 Spartan 3)
- Digilent Video dekoder opremo krovu (ADV7183B dekoder čip)
- En Digilent VGA modul
Želel bi si pridobila nekaj spoznanj o tem, kako ravnati s to zasnovo.Bomo lahko s pomočjo ISE10 kot VHDL razvoju pri doseganju rezultata.
Do sedaj sem o obravnavi PAL format in sem čisto zmedena s svojo strukturo YCbCr barvni prostor.
As a starting point, jaz sem misli določa specifikacij.Bi bilo koristno, če bom lahko dobil kickstart i na katere dejavnike mora upoštevati.
Cenim na kakršne koli pripombe glede.
Moja ekipa in jaz pa nameravajo začeti projekt z določeno spodaj navedene podatke:
- Pretvori PAL video kamero toka v RGB za prikaz na VGA monitor
- Obdelavo videotok za odkrivanje gibljivih predmetov
- Krmilni položaj virtualni objekt (superponiranimi na) v sceni s detektiranega gibanja (eg.of roko).
Orodij smo opremljeni z:
- Digilent Nexys FPGA krovu (Xilinx XC3S200 Spartan 3)
- Digilent Video dekoder opremo krovu (ADV7183B dekoder čip)
- En Digilent VGA modul
Želel bi si pridobila nekaj spoznanj o tem, kako ravnati s to zasnovo.Bomo lahko s pomočjo ISE10 kot VHDL razvoju pri doseganju rezultata.
Do sedaj sem o obravnavi PAL format in sem čisto zmedena s svojo strukturo YCbCr barvni prostor.
As a starting point, jaz sem misli določa specifikacij.Bi bilo koristno, če bom lahko dobil kickstart i na katere dejavnike mora upoštevati.
Cenim na kakršne koli pripombe glede.