V
varunmalhotra
Guest
Živjo
i am dajanje togather funkcijo ekstrakcija modula iz obrazne slike na FPGA.
Imam polovico mojega algoritma pripravljena in morem najti obraz v sliko, nato oči in vse funkcije, od oči.Sem naredil vse to na Matlab in Zanimam se za dajanje tega modula o FPGA.Večina mojih koda uporabe splošnih matematičnih izračunov, kot dodatek in odštevanjem
itd
Ampak nisem nikoli delal z FPGA desk pred in bi radi vedeli, kako naj nekdo dostop na krov RAM in flash pomnilnik za shranjevanje slike in podatkov, pridobljenih pri čemer izvršitve algoritma.Rabim za vodenje določenih rezultatov algoritma, jih shranite in dostopa do njih znova.Jaz sem z uporabo @ ltera DE2 cycloneII FPGA krovu.
folowing se specifikacije na krovu
@ ltera Cyclone ® II 2C35 FPGA naprave
• @ ltera Zaporedna Konfiguracija naprave - EPCS16
• USB Blaster (na vozilu) za programiranje in uporabniku API nadzor; tako JTAG in Active Serijska
(AS) programiranje načine podpirajo
• 512 KByte-SRAM
• 8-Mbyte SDRAM
• 4-Mbyte Flash pomnilnik (1 Mbyte na nekatere plošče)
Če nekdo mi lahko pomaga pri začetku dela na tem projektu.
Jaz bom hvaležen
Varun
PS: i dont želite uporabljati katero koli orodje za pretvorbo ustvari VHDL modul iz Matlab
i am dajanje togather funkcijo ekstrakcija modula iz obrazne slike na FPGA.
Imam polovico mojega algoritma pripravljena in morem najti obraz v sliko, nato oči in vse funkcije, od oči.Sem naredil vse to na Matlab in Zanimam se za dajanje tega modula o FPGA.Večina mojih koda uporabe splošnih matematičnih izračunov, kot dodatek in odštevanjem
itd
Ampak nisem nikoli delal z FPGA desk pred in bi radi vedeli, kako naj nekdo dostop na krov RAM in flash pomnilnik za shranjevanje slike in podatkov, pridobljenih pri čemer izvršitve algoritma.Rabim za vodenje določenih rezultatov algoritma, jih shranite in dostopa do njih znova.Jaz sem z uporabo @ ltera DE2 cycloneII FPGA krovu.
folowing se specifikacije na krovu
@ ltera Cyclone ® II 2C35 FPGA naprave
• @ ltera Zaporedna Konfiguracija naprave - EPCS16
• USB Blaster (na vozilu) za programiranje in uporabniku API nadzor; tako JTAG in Active Serijska
(AS) programiranje načine podpirajo
• 512 KByte-SRAM
• 8-Mbyte SDRAM
• 4-Mbyte Flash pomnilnik (1 Mbyte na nekatere plošče)
Če nekdo mi lahko pomaga pri začetku dela na tem projektu.
Jaz bom hvaležen
Varun
PS: i dont želite uporabljati katero koli orodje za pretvorbo ustvari VHDL modul iz Matlab