Toshiba zapowiedziala notebook Dynabook T551, bazujacy na Intelowskiej platformie Huron River i zdolny do wyswietlania w trybie 3D, dzieki wyswietlaczowi o przekatnej 15,6 cala (1366x768 pikseli) i czestotliwosci odswiezania 120 Hz. Laptop ma na pokladzie karte graficzna Nvidia GeForce GT 540M...
Slišal sem o knjigi.Ampak problem je, da bo vsaj en mesec za mano, da se knjige iz McGraw-Hill, ker sem živi na Japonskem.
Jaz sem poskušal razviti optičnih senzorjev, pri katerih spremembe optičnih intenzivnost bo odkrita z foto diode.Ker je fotodioda trenutni, zelo majhen rabim oblikovanju trenutne napetosti na pretvornik in ojačevalnik za ta namen.Vem, kako to storiti (v vezja), vendar jaz moram vedeti parametre ter druge podatke o oblikovanju dobre fotodiode ojačevalnik.
Tukaj je problem.Rabim za gradnjo treh fotodiode ojačevalniki, da bo razširitev refrected (ne odraža) luči iz treh LED pogon na 500, 1000, 2000 Hz.I ne treba zavrniti zunanjem luči povzročajo PD bodo zaprte v temnem ohišja.Trenutni je v UA (mikro amperov) razponu.Zgornji in spodnji 3dB frekvencah, mora biti čim bližje centru pogostnosti, kot je mogoče.
To bi moralo biti precej enostavno narediti.Oglejte na ap beležko, Maketa in vprašajte nas, če stvari ne gredo kakor hočeš.Vloga mora imeti vse note, ki jih potrebujete.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.