FM / AM

Hi Nidahas,

Če sem dobro razumel tvoj problem, bi lahko s PLL zaklepanje detektor ne dela.
Druga možnost je vse-digitalni sistem, da so ukrepi, trajanje impulza.
Ne vidim jasno, ali morate vedeti, hitrosti ali položaja.
S spoštovanjem

Z

signal se genrated iz modulirane disc.which sestavljena iz preglednega in nepregleden slots.at hrbtni strani diska imam detectors.the vir svetlobe se kaže preko objektiva na disk in ste žiro, ki povzroča svetlobo, ki se predvidoma na disk v okrožnici path.i delam simulacije to matlab.my prevoznik freq je produkt števila slotov in freq, ki je vir rotating.the položaj vira lahko najdete prek fm Demodulation of odkriti signal.its primer zelo ozek pas fm demodulation.now problem je, če moj vir je takšen, da za del časa mojega sourcs gets off disc.i dobili mrtva cona v moji signal.this mogoče obravnavati kot AM.in tem primeru val zazna detektor se zgodi, da se tako AM in FM.now rabim demodulacijo to wave.any predloge??

Nidahas,

moraš vedeti, kako prilagoditvami signal (tj. signal, ki prenaša informacije) modulira prevoznika.Lahko bi več.
Kateri je vaš poseben primer?
S spoštovanjem

Z

Zanimiv problem.
Od kar vem, če so konvencionalne Demodulation tehnike, uporabljene pri demodulacijo AM in FM, Demodulation enega modulacije povzroči izgubo druge tehnike modulacije.Ta ukinja kaskadno Demodulation tehnik.
Zato je treba oba modulacije biti de-modulirane ob istem času, z odvajanjem isti signal tako demodulacijo vezij.
npr:
1) Uporabite detektorjem amplitudno (nizkoprepustni filter) za Amplitude Demodulation
2) Phase Shift detektor ali katere koli druge tehnike Frequency Demodulation.

N

nidahas

Guest
imam signal, ki je kombinacija obeh moram ter fm.how delati jaz demodulacijo to?

Da, vendar je problem, ki ga pravkar gledamo na signal kako morem reči, ki je zunanja modulacija.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back