flash pomnilnik USB disk

F

flexx

Guest
lahko katera koli od pomagaj mi popraviti moje (mydata 1 GB), flash disk, i priključen brez zapiranja je,

prosim pomagajte mi, če theres koli softwares lahko pomagajo, i trtied disk difragment in vsaka rešitev za Windows, vendar je ne more work out
theres kakršne koli programske opreme, če mi lahko pomagate PLZ

Živjo,Ti pomnilniški diski niso popravljiv če OPREMA gre slabo.Lahko poskusili popraviti slabo, če na strani programske opreme.Prosim vas, dajte nekaj več podrobnosti o problemu, kot so:1: Ali je dostopna preko računalnika.2: Ali se kaže nobenih zmogljivosti.3: Ali je šel zelo vroče ali ne, po čepi v sistemu.Raza

halo človek, hvala za vaš odgovor
Glavni problem, da računalnik zazna moj USB flash disk in i cant acces v to, sem poskusil za dostop do podatkov, ki jih moj zdravnik predelavo in mi je moj vse izgubljene datoteke, ampak še vedno ne morem upravljati moje usb disk kot ponavadi flash disk
Vendar theres veliko flash diski prihajajo na moje delavnice iz moje clints in želim vedeti, če theres a rešitve za to, da reševanje problemov bliskavica
ican upravljanje volt napak s spremembo tranzistor in vse pogorelo električna kos
iwana ampak veš, če theres kakršen koli način za namestitev (bootloader) na flash disku in se lahko bolni popravimo Verjetno je težava, da se bliskavica izgubil boot datotečni sistemi in računalnik ne moremo videti, da je naprava ami pravico?

prosim dajte mi več podrobnosti o tem, kako določiti USB Flash
hvala vnaprej

Okna morajo biti sposobne preoblikovati pogona, ki bo obnovil datotečni sistem.The FAT tabele lahko dobite umešana s unplugging pogon, medtem ko je v sredini pa naložena.

Več programov na WEB bo USB zagonsko napravo.Vendar to običajno ni potrebno.

Če želite narediti a low-level format, potem pa boste potrebovali informacije o točno katerih upravljavec za zagotavljanje in vmesnika, kar potrebujete za to podjetje, da vam njihovo inicializacijo kodo.Ponavadi, če ne bo naredil tega.Saj ti povem, da je za ponovno vrnitev ali kupiti še enega.

halo človek, in pravico, v kaj in mi je odgovorila, njeno ni enostavno popravilo bliskavice, ampak zdaj razmišljam, če theres koli način, da dobite zagonske datoteke sistema od dobre flash in ga namestite v enega slabega bo bo ok
in imam problem, da danes, ko sem poskušal formatt 512 MB LG flash pomnilnik računalnika, mi je rekel, napišite zaščite ampak theres no ključ za potiskanje, samo jo napišite zaščite, itried za defrage, vendar nikakor ne

plzzzzz pomoč

Znotraj teh naprav, je krmilnik čip, ki sedi med USB in dejanskim flash čipov.To upravljavca čip je kar posnema FAT datotečnim sistemom.Kodo v krmilnik čip ni berljiv celo za dober flash.

Nekateri pogoni so programski geslo funkcijo.Če uporabnik nastaviti geslo, potem pa je pozabil, potem ni prave rešitve.Formatiranje ne bo uspelo, da v okviru stanja, ker so zaščita pred nepoštenimi uporabnik brisanje ljudi datotek.Proizvajalec najverjetneje ima back-vrat, da ponastavite geslo, ali pa v pogon.Vendar pa se ne bo delil to info saj porazov namen geslo.

Te naprave so res nove "disketo."Ko so dela, super!Ko je prenehal delovati, jih zavržejo.Če zelo pomembnih podatkov na disku, nato pa dobil pripravljen porabiti veliko denarja za proizvajalca, da bo poskusil in jo prikličite.

uuh človek to Uznemirujući selution

vendar pa lahko določi še mnoge druge stvari in se počutim flash usb disk je enostaven način za določitev

ne bo vodila iskal rešitev in se bo o poročilu je tukaj in če theres koli lahko pomagam, da bo velikohvala in ponovno

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back