first postavitev - Hot N-tudi problem

S

serhannn

Guest
Sem poskušal narediti postavitev razlika ojačevalnik kot moja prva postavitev. Sem fiksnih vse DR Kongo napake, vendar pa "hot n-dobro". Vem, da to pomeni n-tudi ni povezan z Vdd, ampak v mojem primeru mislim, da sem povezan, da Vdd, kot si lahko ogledate v priloženih slik .. Ali obstaja nekaj, kar sem spregledati ali naj naredim nekaj drugega, da se določi napaka? Mimogrede, vem, moj načrt je zelo slabo, ne vem, vsak videz pravila ali kaj za zdaj, tako da ne moti razkorak med tranzistorji, itd Hvala. [Url = http://images.elektroda.net/1_1292065558.jpg]
1_1292065558_thumb.jpg
[/url]

Hi serhannn, prosim, ko objavljate DRC / LVS / QRC napake bi morali biti bolj specifični, da se morate pokazati točno napako, ki jo assura / kalibra itd .. Za vaš primer, mislim, da bi morali ustvariti n-dobro obrnite obroč okoli vašega organizacij za vodenje projektov tranzistorjev in nato povezati ta prstan, da Vdd.Give ga poskusite in videli, če to popravlja napako. N-No mogoče najti stike z vodja knjižnice kot vse druge tehnologije, komponente in bi morali zajemati vse od obroča s kovinsko M1, nato pa ga priključite na Vdd.You bi morala tudi zapustiti ring "lomljeni", kjer koli želite, ne pa "blizu" je kot pravi prstan. Regards, Jimito13

jimito13, hvala za vaš odgovor. Naslednjič, bom poskusil, da bi bili bolj specifični, napako sem jo dobil je točno: "INFO: vroče nwell" in sem dobil, če za vse 3 tranzistorje videli v zgornjem delu slike. Ne verjamem, da sem razumel kaj pomeni v vašem odgovoru. Sem že dal nekaj N_DC stikov blizu tranzistorjev organizacij za vodenje projektov in sem povezal tiste, Vdd? Zakaj naj ustvarim n-dobro contat obroč okoli mojega organizacij za vodenje projektov tranzistorjev v tem primeru. Prav tako nisem res dobil kaj misliš s tem, da moram zapustiti ring "lomljeni" ..

Nič zato, sem rešil problem. Izkazalo se je, da sem naredil napako in se uporablja MET1-pin namesto Pin-M1, medtem ko označevanje Vdd in GND .. Zato mi je že vroče nwell opozorilo. Vseeno hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back