Feature vektorji za razpoznavanje vzorcev

T

tanya05

Guest
Delam projekt v razpoznavanja vzorcev. Moje področje uporabe je napisano na roko prepoznavanja znakov. I dont imajo ozadje za obdelavo slik. Lahko nekdo prosim povej mi kje najti baze značilnost vektorjev za to vlogo? Jaz sem bolj nagnjena k značilnosti rokopisa številk. Moram izvajati moj kodo v MATLAB, tako da bo treba dati prednost 2D prikaz funkcije vektorjev. Moram začeti moj projekt asap. Vsak komentar bo cenjeno.

@ Klystron Ta dokument je zelo informativno za ročno prepoznavanje znakov. Vendar pa po mojem projektu sem v glavnem se je treba osredotočiti na strani razpoznavanje vzorcev. Zato moram vse razpoložljive zbirke podatkov o značilnosti ročno napisanih znakov. Ali kateri koli matlab kodo pridobivanja funkcijo iz slik. Vsi predlogi?

Bo to pomagalo vam [url = http://visl.technion.ac.il/projects/2003w24/] v realnem času License Plate Recognition (LPR) System [/url]

V primeru, da se mi zdi koda, ki se lahko pridobi funkcije, bom uporabil slikovne datoteke kot vhod. Mi ni treba meriti vsak vhod. Moj glavni cilj je prepoznavanje znakov, mi ni treba iti v podrobnosti ekstrakcijo funkcijo. Rabim značilnosti ročno napisanih znakov, na katerega sem lahko uporabljajo svoj kodeks prepoznavanja znakov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back